reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

cześć:-) jestem podczytuje ale nie mam kiedy pisać. Trzymam kciuki za waiting, ale niestety spadek tempki to spadek progesteronu .. chociaż to wszystko zależy ile spadła i czy poniżej linii..dlatego nie ma co zakładać że to TEN spadek!

reklama
Maleństwa już nie mamy.Aniołki go zabrały... przestało bić serduszko.w niedziele pojechaliśmy na izbę przyjęć z malutkimi plamieniami.A tu po usg serce nie bije, nie ma krwiobiegu.Wczoraj o 13.00 miałam łyżeczkowanie.13.20 byłam już po sama bez maleństwa pod serduszkiem. Załamana jestem... trzymajcie się.

Dostałam @ :crazy::crazy::crazy::crazy:...... nie wiem czy mam GPS kupić bocianowi czy plemnikom :hmm::hmm:
Już mi nawet nie jest bardzo przykro ( dość łez wypłakałam) teraz jestem normalnie wkur******a
Jak ten podstępnie chowający się jak :ninja2: dziecior nie przyjdzie w następnym miesiącu no to chyba wyjdę z siebie ...............
Powoli zaczynam się przyzwyczajać do @ i do ciągłych I kresek. Jakby tak po prostu zawsze miało być :-(. Dziś się opiję !!

Dziewczynka możesz mnie zapisać na +/- 8.04 / 8 cykl starań

Ostatnia edycja:
:( :( :( m-s nie wiem co powiedzieć aż mi się oczy zeszkliły :( dlaczego tak jest do cholery? tyle matek pali, pije bierze nie wiadomo co żeby się pozbyć i nic a jak człowiek wyczekuje to takie rzeczy się dzieją! Trzymaj się kochana i nie poddawaj się!

M-s tak bardzo mi przykro... :-( Tak jak pisze Mitaka, tyle jest matek, które właściwie nie powinno się nimi nazywać, bo dbają o wszystko inne za wyjątkiem dziecka, a tu jak się człowiek stara, to takie rzeczy go spotykają... To nie powinno tak być. Trzymaj się kochana!
Waiting, nie załamuj się, znowu razem startujemy ze starankami, może wiosna nam więcej szczęścia przyniesie niż zima ;-)
Musimy zachować optymizm, bo co nam innego zostało :-DJa tak jak już wcześniej pisałam, najbardziej boję się powtórki z rozrywki z tego @ ....

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Remember.me - 25 luty Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny

Kogasica28 - ... / 3 cykl starań
Mitaka - ... / 3 cykl starań
Demsik - ... / 2 cykl starań

Dziewczynka86 - 05 kwietnia? / będzie 4 cykl starań
Waiting4beans - 08 kwietnia / 8 cykl starań
Ello20 - oczekująca na okres 14 marca
Koriander - 20 marca / 3 cykl starań
Ancona - 24 marca / 8 cykl starań
Ewa1985 - 27 marca / 3 cykl starań
Neta81 - 3 kwietnia / 3 cykl starań

m-s współczuję-trzymaj się kochana-wiem,że Ci będzie trudno.Jak się czujesz po samym zabiegu?
U mnie dziś owulacja na 100% według wczorajszego testu owulacyjnego i po boleści lewego jajnika-więc dziś działamy bo wczoraj padłam jak kawka wieczorem.
Ja stwierdziłam,że jeśli okaże się,że będę w ciąży moi najbliżsi i wszyscy doodkoła(oprócz oczywiście Was:-)) dowiedzą się dopiero około 3 miesiąca ciąży

Ja stwierdziłam,że jeśli okaże się,że będę w ciąży moi najbliżsi i wszyscy doodkoła(oprócz oczywiście Was:-)) dowiedzą się dopiero około 3 miesiąca ciąży

Też tak sobie właśnie myślałam żeby tak zrobić ale nie sądziłam, że tak to się w czasie odwlecze ehhh no kiedyś musi się przecież udać

reklama
Do góry