reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Kotek juz z nami
laugh.gif
narazie biega po kuchnio-salonie
laugh.gif
moj go chcial orzchic Hanibal ale zglosilam maly protest
p.gif
wrzucem wam fotki za niedlugo jak tylko maly/mala sie uspokoi troszke

Tygryseczek ja mam niedoczynność. Na szczęście wszystkie pozotałe komplikacje mnie ominęły :)

14 dc to dokładnie 14 dzień cyklu :)

Trzylitery moim zdaniem jestes przed owu,ja mam cykle 32-33 dniowe a w poprzednim cyklu owu mialam 22 dnia cyklu,więc wychodzi na to że faza lutealna trwała 10 dni,mogła by być dłuższą ale tragedii nie ma .

Pam duza zmiana ,bo ostatnio mialas inny kolor...zapuszczasz włosy ??

My juz po spacerku,teraz obiadek robię bo głód nas dopadł :-D

A to moj najmlodszy skarbek

Ale ma duże oczka, śliczny :).

Dokładnie. To jest pusty pęcherzyk bez zarodka... U mnie utrzymał się stosunkowo krótko, bo 6 tyg, ale u niektórych nawet 12! Ale jeśli w 7 tyg nie widać zarodka, to już jest mało szans, zeby jeszcze się pojawił, aczkolwiek znam takie sytuacje, w których w 9 dopiero się Łobuz pokazal! ;p

Jestem prawie pewna ze chlopiec bo jak drapalam go po brzuszku to sie rozlozyl i widac bylo jajka :-D teraz sie zwinol w klebek obok mnie na kanapie i spi :-D

reklama
Do góry