reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

kaśka- gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Krecha jak sie patrzy!!!!!!
no to spokojnych 8 miesięcy! :rofl2: ale superrr!!!
Przesyłaj nam tutaj ciążowe fluidki!! :rofl2:

Statystyka:

Starających się w sierpniu: 51!!
Zaciążonych potwierdzonych: 5

Potwierdzone:

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II

Matik2012 - termin @ 14.08 II
kaśkasiunia - termin @ 12.08 II

Czekamy na potwierdzenie:

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????

wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08

Staraczki:

MamaPrawnik - termin @ 14.08
Asica86 - termin @ 15.08
MamaTomeczka - termin @ 14.08

krowkabordo - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Phoebe - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
wiikki - termin test. ~ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
karola - termin @ 21.08
Straciatella - termin @ 22.08
Poziomk@ - termin @ 23.08
Arcala- termin @ 23.08
maja35 - termin @ 24.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
ewka358 - termin @ 28.08
Conti - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
DorciaM- termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
kobietka22- termin@ 30.08 ?
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

wiiki - termin @ 06.09
malena100 - termin @09.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny super jesteście :-D

malena
ja Ci podam jeszcze przykład: Gabryś jak złapał rotawirusa, to ja od niego też i jak tylko coś zjadłam lub wypiłam, to momentalnie ze mnie leciało. Więc nie jadłam ani nie piłam ani nawet nie brałam leków od 9 do 20, żeby go nie zostawić samego w pokoju nawet na 1 minutę, bo strasznie się bałam, że jak wyjdę, to coś się stanie. I to było dla mnie naturalne. Tak samo po porodzie nie położyli mi Gabrysia na klatce, bo nie oddychał, a ja wiedziałam, bo słyszałam jak położna mówiła, że szybko na odsysanie. Lekarka czyściła mnie, bo nie wszystko wyleciało i szyła na żywca, bo musieli mi nacinać krocze, a ja nic nie czułam tylko darłam się do mojego A, żeby poszedł i zobaczył czy Gabryś oddycha. Mój A był w szoku, że nic nie czułam, bo on patrzeć nie mógł, co mi robią :baffled: wierz mi zawsze można powiedzieć, że nie jest dobry moment, bo zawsze coś. A nie wiadomo co będzie za 10, 20, 30 lat... a dziecko będziesz miała.

współczuję Ci przez co przeszłaś, kobieta to jednak dzielna jest :tak: zobaczymy jak to będzie za miesiąc, czy być może już się uda :-) wszystko przed nami :-)

Cześć Dziewczyny, dawno się nie odzywałam - miałam różne zawirowania ze swoiom cyklem itp. Ostatnią @ miałam 18.07 i cykle 26 dniowe - dzisiaj jest 27dc. obiecałam sobie, ze jeśli @ nie przyjdzie to tes zrobię dopiero 29 dc, ale nie wytrzymałam i wyszłam z pracy do apteki. Zrobiłam test ok 13 nie z porannego moczu i wyszło tak - co sądzicie?Zobacz załącznik 577269

gratulacje :tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)

Ale super! Kolejna ciężarówka na forum :-) A ja nad naszym morzem siedzę . Kupiłam ofertę na Gruperze. Jest spoko.Ale masa ludzi z malutkimi dziećmi . No i ogrom atrakcji dla najmłodszych . A chcialam uniknąć tłumów .

Kaśka co sądzimy....hmmmm biorąc pod uwagę temperaturę otoczenia,wilgotność powietrza i ciśnienie oraz fakt że widzimy dwie zaje..ste krechy... JESTEŚ W CIĄŻY !!!!!!!!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa GRATULACJE !!! GRATULACJE !!!

Piaska nie macie miejsca w pokoju...może się wproszę ??? Mogę spać na podłodze !!! Może nad morze...co ?????

Benfica ...rotawirus ...bleeeeeeeeeeee,potrafi umęczyć zwłaszcza dorosłego !!!Ale ja Cię przebiję ...kolka nerkowa,zastój w nerce lewej i wodonercze a ja "sama" karmiąca cycem z trzymiesięczną córcią !!! To był koszmar !!! Albo zastój w obu piersiach na raz !!! Ałłłłłła!!!! Ale co nas nie zabije...to nas wzmocni !!! Dałam radę i nie ma bata...dam radę drugi raz !!!

Karola powiedzieliśmy "stop" bo
nakręcam się za bardzo i wariuję troszkę
mam termin operacji na udo w listopadzie ( mam zerwane mięśnie uda )
ponaprawiam ząbki...niewiele tego jest,ale dziurki są
wzmocnię się witaminkami i M też
znajdę pracę
nie chcę rodzić w miesiącach od lipca do stycznia...chyba tyle :baffled:

Karotka podpisuje się pod tym co napisałaś...ehhh MATKI POLKI normalnie !!! :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry