reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Witajcie wieczornie!

Ja sie żegnam na 2 tyg. Jedziemy sie urlopowac do Grecji. Jutro wyjazd o 5 rano. Neta nie bedzie, bo musze odpocząć.
Ptrzymam za wszystkie kciuki! &&&&&& mam nadzieje na dużo dobrych wiadomości po powrocie. Buziaki!

reklama
Matik - podpatrywałam Twój wykresik i bardzo mi było przykro jak widziałam, że @ się przypałętała... trzymaj się kochana - wiem, że jest ciężko - ale trzeba się pozbierać aby na psyche nam nie wsiadło... mi też dzisiaj bardzo przykro jest bo zrobiłam sikacza i wyszedł negatywny - miałam spore nadzieje związane z tym cyklem... odstawiłam już luteine :-( wiedziałam, że tylko ją zmarnuję...

Malinaa - jaki wytrzeszcz - nic nie musiałam wytrzeszczać :-p wszystko pięknie widać! Cichutko już gratuluję!

Agaawa - owocnego urlopowania :tak:

Dzięki! Betka już zrobiona, ale wynik dopiero jutro po 12ej do odebrania..

Zdziwiła mnie cena badania = 33zł :O Przy Jasiu też robiłam i wtedy kosztowało 24zł a przecież to nie było tak dawno..

Czesc dziewczyny,

Wpadlam Was poczytac, gratuluje wszystkim II kreseczek i trzymam kciuki za staraczki!

Ja jestem na urlopie od tygodnia. Bylam u lekarza, wszystko jest ok. Na USG ide w srode.

Odezwe sie niedlugo a tymczasem jeszcze raz gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych i &&&&&&&&& za testujace w najblizszym czasie!

reklama
Do góry