reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

No właśnie od tego zabiegu po poronieniu w ogóle mi się wszystko pozmieniało :/ Wcześniej było wszystko w porządku. Dlatego się dziwie, bo nie wiem o co chodzi :-(

My już wstaliśmy i zaraz wyjeżdżamy :) Nie dziękujemy :) Najlepsze jest to, że moi rodzice też z nami jadą :D Tzn oni już wyjechali, będą na pewno wczesniej, bo i bliżej mają, wynajeliśmy taki apartament 4 osobowy z 2 pokojami i namówiłam ich na wyjazd :-)

reklama
Cześć Kochane,
ailatan mam nadzieję, że wyjazd udany :), odpowyczwaj, relaksuj się, zlapiesz dystans, a jak wrócicie to wszystko juz zacznie się układać - mówie to z wlasnego doświadczenia ;) może te Twoje bóle sa ze stresu? idź do gina jak wrócisz, napewno Cię uspokoi. Będzie dobrze!
patanka &&&&&&&&&&& trzymamy już od dzisiaj :) musi byc wszystko dobrze :) a w środe czekamy na cudne wieści!
Aka ja jutro idę na usg - i troszkę zaczynam się denerwować, bo to co miałam tydz temu, to było takie na odwal, trwało 3 min, lekarz nie powiedział słowa na temat narządów wewnętrznych a jutro ide do tego dobrego lekarza, więc mam nadzieje, że będzie ok.

Cześć

Ailatan - miłego wyjazdu.Odpoczywaj,zrelaksuj się,opal.A może w trójkę wrócicie.

Marcela i Patanka-będę trzymać kciuki, Na pewno będzie ok i wrócicie zadowolone.

A ja właśnie pożegnałam się z @ i zaczynamy nowe starania:-D

Cześć Dziewczyny :)
My dalej w Zakopanym :tak: Super jest! Wczoraj cały dzień byliśmy na Słowacji na basenach termalnych, tzn. siarkowych gorących źródłach, a dziś szliśmy 10km na Morskie Oko :-D Wróciliśmy to jeszcze mięliśmy siłę, żeby na Krupówki na obiado-kolację skoczyć, a potem jeszcze zaliczyliśmy basen, jacuzzi i saune w hotelu ;-) Teraz już leżę w łóżku i odpoczywam. A apartament mamy mega zajebisty :) My mamy oddzielny pokój z wielkim łóżkiem, a drugie pomieszczenie to jest aneks kuchenny z pokojem, ale bardzo duże to pomieszczenie, super nowocześnie zrobione i tam moi rodzice śpią :) No i najważniejsze, że 5min do Krupówek ;-) Jutro już niestety będziemy wracać, ale tak późnym popołudniem, więc jeszcze jutro pochodzimy sobie troszkę.

A co do mojego wykresu, to wczoraj mi pokazywało, że owu niby miałam 12 dc, a dziś wpisałam moją tempkę i wyskoczylo, że jednak owu 13 dc :-) Ciekawe kiedy tak naprawdę była.

Marce_la - gratulacje! Wiedziałam, że będzie już teraz wszystko dobrze :tak:

hej

Ailatan - i jak po wyjeździe? Widziałam ,że masz śliczny wykresik.Trzymam kciuki.

Marcela-Widzę ,że zrobiłaś suwaczek, śliczny jest.

A jak pozostałe ciążóweczki? Aka, Patanka,Delewarre, co u Was?

Po wyjeździe zajebiście :-) Tzn teraz już gorzej, bo trzeba wrócić do rzeczywistości :p Dziś jeszcze miałam wolne, w domu byliśmy po 24:00. Naprawdę super wyjazd i apartamenty mogę polecić :tak:Już bym znowu poszła na saunę i do jacuzzi :zawstydzona/y: Dziś pojechałam do koleżanki na pogaduchy w ciągu dnia, bo mój J przecież w pracy od samego rana (4 dni go nie było, więc teraz ma duuużo do nadrobienia) i nie miałam co robić :-) Ale daawno się nie widziałyśmy więc 5h minęło jak 5 minut :-D Teraz jeszcze byliśmy na spacerze z J i zaszliśmy do Kościoła obok nas spytać o ślub (bo ostatnio pytaliśmy w restauracji też obok o takie przyjęcie weselne i było by blisko z Kościoła jakbyśmy kościelny wzięli :) ) i pogadaliśmy z zajebistym księdzem, od razu powiedzieliśmy, że razem mieszkamy, nie robił żadnego problemu, jeszcze się śmiał, że się testujemy :-) Więc pewnie weźmiemy normalny ślub Kościelny ;-) Bo nawet się okazało, że tylko weekend trwają nauki przedmałżeńskie, a nie 6 weekendów jak to w mojej rodzinnej parafii :D

Fuma - wykres jest jak narazie jest ładny, ale zawsze tak jest, a w ok 14 dniu wyższych tempek jest spadek, @ się pojawia i dupa :no:

Ailatan precz z tymi myslami! Wykres zapowiada się obiecująco, a poza tym pamiętaj, że wyjazdy działają leczniczo ;) Trzymam &&&&&&&&&&&&
Reszta chyba zrezygnowała z naszego forum :(

reklama
Ailatan co to za czarne myśli? Wyjazd był, staranka były, owu była tak więc będzie dobrze :tak:
Poza tym zostało już nas niewiele z tych marcówek, tak więc i nasza kolej się zbliża, kolejka po fasolkę już znacznie zmalała :tak:

Do góry