reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Nie ma to jak się "baby do kupy zebiorą"....... śmiechu co nie miara.

Dorcia - mój małż też kiedyś potężnie chrapał. Ale zubożał chłopina o 20 kg, rzucił palenie (3 lata), zmniejszył o 80% ilość wypijanego alkoholu, zaczął biegać....i całe noce przesypiamy jak niemowlęta:-)
Ja lubię spać w ciszy...

Ja idę zrobić jakąś kolację...mam dziś samotny wieczór (mąż na nocce), może jakiegoś winka się napiję, poczytam książkę. Jednym słowem ...relax:-D

reklama
dorcia no ja też mam cudne wspomnienia z Sielpii :tak:
Wibrujące implanty...ja bank mojej reklamacji też by nie przyjęli,bo poszłabym za twoim przykładem hahahaha :-D:-D No i drzew gryźć nie lubię,ale kto wie,co tam inni ludzie robią "hobbystycznie".:-)
I podpisuję się: JA RÓWNIEŻ NIENAWIDZĘ MYĆ GARÓW!!!! :wściekła/y: Wprawdzie,od kiedy zaopatrzyłam się w jakże fantastyczne urządzenie zwane dalej zmywarką,jest o niebo lepiej...ale mimo wszystko,są rzeczy,które trzeba myć pod bieżącą wodą...:sorry:
Mój P. jak chrapie,to normalnie łokciami go "ustawiam",żeby się położył na boku,najlepiej lewym.bo wtedy jest spokój. Ale i mnie zdarzyło się prawie udusić go poduszką.:-) Z kolei moja Sara zaczęła gadać przez sen.......:-D:-D
kaśka właśnie,fluidy prosimy!!!!!! Natentychmiast!!!!!!! :-D

Dzięki dziewczyny! :) Za Was trzymam kciuki! na pewno się uda - a co do objawów - najdziwniejsze dla mnie w tym miesiącu było to, że strasznie puchłaam ;))

Kaśka gratulacje :))))))

Dziewczyny o co chodzi z tymi fluidkami? To może wydac się śmieszne ale niebardzo wiem :/

I mam pytanie kupowała któraś testy z allegro, ja kupiłam kilka za śmieszną cenę i tak się zastanawiam czy będa wiarygodne.

A co do objawów, te które czują, że okres się zbliża to rok temu miałam identycznie, byłam pewna, że okres idzie, bolalo mnie podbrzusze, a że jechałam do teściów na weekend na wioske poszłam do rossmana i kupiłam podpaski i test ciążowy. I tak podpaski przeleżały prawie rok w szafeczce :)

A ja nad naszym morzem siedzę . Kupiłam ofertę na Gruperze. Jest spoko.Ale masa ludzi z malutkimi dziećmi . No i ogrom atrakcji dla najmłodszych . A chcialam uniknąć tłumów .

też chciałam kupić wakacje na gruperze a konkrtetnie pobyt w hotelu w Rumii ale wkurzyli mnie...

dzwonię raz pytam o wolne terminy w sierpniu, tak są, 19 sierpnia. Super, dzwonię kolejny raz, rozmawiam z kimś innym, nie ma 19 sierpnia, jest wolne 14-18 i 25-29. Dzwonię do męża, z dnia na dzień nie może wziąć wolnego, natomiast mnie nie pasuje ten 29 bo muszę już być w pracy, dzwonie kolejny raz, a sam szef hotelu mi mówi, że jak chce kupić z grupera to NIE MA już miejsc w sierpniu, ale jak chcę przyjechać normalnie i zapłacić 160 zł / noc / 1 os to miejsca są!!! :szok::szok::szok:

no rzesz Cię kurde... jakieś jaja sobie chyba robią!!!! :wściekła/y:

karola zapomnialam napisac - piekny ten Twoj wykres sie robi :) az wierzyc sie nie chce ze ziolka moga dzialac takie cuda :tak: moja partia dzis przyszla, zamowilam 300gr bo mowie - aaa i tak za smieszne pieniadze wiec kupie wiecej - wyszly mi 2 wiaderka 1kg po twarozkach sernikowych :wściekła/y: Na razie grzecznie czekaja na swoja kolej, choc nie powiem, jak mialabym wybor wolalabym je oddac za darmo komus innemu, niz brac, nadzieja umiera ostatnia w koncu !! :happy:

reklama
Kiedyś, jak siedziałam na innym forum, to dziewczyny miały zwyczaj, że jak zaszły w ciążę, to przesyłały testy owulacyjne lub ciążowe, które im zostały pozostałym staraczkom. Uważam, że to było bardzo miłe.:-)

Do góry