reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja mam takie trochę nietypowe pytanie: czy myslalyscie, lub wykonywalyscie takie rzeczy jak np. Wróżba, czy stawianie kart itp, aby zajść w ciążę?
Mnie koleżanka pokazała wróżne którą zastosowala, i zaszla w ciążę (może to zbieg okolo).
Ja sama jej nie robiłam.
A co wy o takim czymś myślicie?

reklama
Ja mam takie trochę nietypowe pytanie: czy myslalyscie, lub wykonywalyscie takie rzeczy jak np. Wróżba, czy stawianie kart itp, aby zajść w ciążę?
Mnie koleżanka pokazała wróżne którą zastosowala, i zaszla w ciążę (może to zbieg okolo).
Ja sama jej nie robiłam.
Ja nie wierzę w takie rzeczy - to jest kwestia indywidualna

Ja sama jej nie robiłam.
Ja korzystalam. Mam znajomą która stawia karty.. radę dała mi 27 czerwca.. lipcowa owu dala mi ciaze bo na poczatku sierpnia się dowiedziałam.

Ja sama jej nie robiłam.
Ja też jestem anty do wróżb, wróżek i wszystkich czary mary 😊

Ja sama jej nie robiłam.
Ja raczej w to nie wierzę, nigdy bym nawet nie chciała spróbować.

Ja raczej w to nie wierzę, nigdy bym nawet nie chciała spróbować.
Ja korzystalam 2 razy. Raz z pytaniem o zdrowie Oli.. córki brata kiedy każdy dzień był świętem że żyje.. i drugi raz właśnie o moją ciążę. Ja sie takich rzeczy nie boje a i tak uwazam ze wiele zalezy od nas.. od energii ktora z siebie wydajemy.. jak mamy gorszy czas i sie dolujemy czesto wydarza sie więcej złego.. za to przyplyw dobrej energii ciągnie nas dalej w tym klimacie.. szukanie pozytywów jest lepszą opcjaa każde potkniecie lepiej tłumaczyć w dosc pozytywnym aspekcie.. wtedy wszystko jest prostsze i nadal swieci slonce.

Dziecko mi mleko odrzuciło.. zaczęłam zmieniać na 3, doszłam do pół na pół i bach.. najpierw wieczorne karmienie poszlooo, a dzisiaj już tylko jedna butelka rano. Tego wcześniejszego też nie chciała, na butelkę dostaje szału :( oby to było chwilowe, chociaż jest już duża to mleko jakimś spokojem dla mnie było
A ile ma córka?

reklama
Do góry