reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Kochana Tobie się też udało?[emoji2956]nie byłam tu często po porodzie A kojarzę Cię że sraran[emoji4]
Udało sie[emoji16] Szymek 26.04 skończy 7 miesięcy [emoji7] nasze największe szczęście [emoji7]
W sumie to udało się jak wszystkie wyniki wskazywały, że ciężko będzie o naturalna ciążę. W udanym 13 cyklu nic nie brałam, nawet kwasu foliowego[emoji85] bo straciłam nadzieję, z tu psikus i 13 okazała się szczęśliwa [emoji16]

Udało sie[emoji16] Szymek 26.04 skończy 7 miesięcy [emoji7] nasze największe szczęście [emoji7]
W sumie to udało się jak wszystkie wyniki wskazywały, że ciężko będzie o naturalna ciążę. W udanym 13 cyklu nic nie brałam, nawet kwasu foliowego[emoji85] bo straciłam nadzieję, z tu psikus i 13 okazała się szczęśliwa [emoji16]
Ale cudnie❤także jest nadzieja dla wszystkich🙏pozdrawia Antosia 16 miesięcy 😁😘

Cześć dziewczyny! O jak dawno mnie tutaj nie było :) "przypomniałam" sobie o forum dzięki zdjęciu pozytywnego testu Gosi na instagramie :D
Co u Was słychać?
Ja w skrócie napiszę, co u nas. Pola ma już 14 miesięcy ❤ jest bardzo absorbujaca, całkiem inna niż jej starsza siostra kiedy była w tym wieku:D to taki maly dyktator. Nie można zostawić jej na minutę sama, bo od razu coś naboi ;)
Ja w grudniu wróciłam do pracy, od lutego już na cały etat. Początek był trudny, ale dajemy radę:) trzeciej ciąży nie planuje, choć czasami taka myśl przelatuje mi przez głowę:D ściskam Was wszystkie mocno ❤
20200223_112806.jpg

Cześć dziewczyny! O jak dawno mnie tutaj nie było :) "przypomniałam" sobie o forum dzięki zdjęciu pozytywnego testu Gosi na instagramie :D
Co u Was słychać?
Ja w skrócie napiszę, co u nas. Pola ma już 14 miesięcy ❤ jest bardzo absorbujaca, całkiem inna niż jej starsza siostra kiedy była w tym wieku:D to taki maly dyktator. Nie można zostawić jej na minutę sama, bo od razu coś naboi ;)
Ja w grudniu wróciłam do pracy, od lutego już na cały etat. Początek był trudny, ale dajemy radę:) trzeciej ciąży nie planuje, choć czasami taka myśl przelatuje mi przez głowę:D ściskam Was wszystkie mocno ❤
Zobacz załącznik 1108672
Cześć Kochana💜 jak miło na sercu, kiedy wracacie tu do nas 🥰 piękna masz córeczkę 💜

reklama
@Dagaa11 jak miło was widzieć. Ale te dzieci ekspresowo rosną. Jak sobie radzicie w tym ciezkim czasie? Jako nasza Pani farmaceutka podziel sie swoja wiedzą o wirusie.. swoich przemyśleniach..

Do góry