IrenaX
Fanka BB :)
Super Bardzo się cieszę masz jakieś objawy ?A u mnie dzisiaj beta 448.3, przyrost 243%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Bardzo się cieszę masz jakieś objawy ?A u mnie dzisiaj beta 448.3, przyrost 243%
Często biegam siusiu, i bardzo bolaly mnie piersi do dzisiejszego poranka. Nagle teraz nie bolą. Ciągle też kłuję mnie w lewej stornie podbrzusze. Czasami miałam ostatnio mdłości ale raczej ze stresu. No i seeeeennoś. O 22 to ja już padam, a z pracy wracam o 21. Nie wiem jak to będzie w maju jak będę miała robić do 21 czyli o 22:40 wracać do domu.Super❤ Bardzo się cieszę masz jakieś objawy ?
Pewnie! Pisz śmiało! Ostatnio tutaj trochę cisza, fajnie jakby wątek odżył.Można dołączyć? :-)
Byłam tu nawet kiedyś, na staraczkach 2017, i na 2018 przez krotką chwilę... 2,5 roku temu stracilam ciążę. Zmienilam pracę, i dopiero teraz możemy zaczac starania na nowo. Wlasciwie, to już zaczelismy. Dzisiaj zaczyna się 18 dc, już po owulacji kilka dni, no zobaczymy. 1 cykl starań na luzie i pewnie, następne też, oby jak najmniej tych cykli :-)
W sumie, jesli nie liczyć przerwy w staraniach, to już ponad 3 lata czekamy.
Bardzo chętnie pomogę w odżywaniu :-)Pewnie! Pisz śmiało! Ostatnio tutaj trochę cisza, fajnie jakby wątek odżył.
No ja nie miałam okazji nawet zobaczył pęcherzyka na usg. starania ponad 5 lat, byłoby 6 ale rok mieliśmy przerwy. No i teraz w kwietniu pykło niespodziewanie. Teraz jestem 5+0, w środę mam wizytę kolejną, bo obawiam się ponownej pozamacicznej. Mam nadzieję, że już jak się udało to będzie wszystko dobrze chociaż ja mam dużo kłód pod nogami jeśli chodzi o zdrowa ciążę.Bardzo chętnie pomogę w odżywaniu :-)
Powoli czuję się weteranką, 33 lata w tym roku kończę. A moja nastolatka (jeszcze 12, ale za poltora miesiąca juz 13) codziennie się prawue pyta, kiedy to dziecko będzie. Już prawie zapomnialam, co to jest opieka nad takim maluchem... Ale kopniaków nie zapomnialam, za tgm najbardziej tęsknię.
A na kiedy Ci termin wychodzi?No ja nie miałam okazji nawet zobaczył pęcherzyka na usg. starania ponad 5 lat, byłoby 6 ale rok mieliśmy przerwy. No i teraz w kwietniu pykło niespodziewanie. Teraz jestem 5+0, w środę mam wizytę kolejną, bo obawiam się ponownej pozamacicznej. Mam nadzieję, że już jak się udało to będzie wszystko dobrze chociaż ja mam dużo kłód pod nogami jeśli chodzi o zdrowa ciążę.
Teoretycznie na 25 grudnia. To byłby piękny prezent na święta.A na kiedy Ci termin wychodzi?
Też mam nie za wesołą drogę, chociaż nie tak ciężką jak Ty. Ale miałam problemy z szyjką, przeszlam konizację. Rok prawie po tym staralismy sie o dzidzi, i cieszylam się tylko miesiąc. No i wlasnie mija 2,5 roku przerwy. Zabraliamy się do roboty tak bardziej na luzie. Zobaczymy jak to będzie. Może w pryzszlym roku uda się urodzić :-)
Można dołączyć? :-)
Byłam tu nawet kiedyś, na staraczkach 2017, i na 2018 przez krotką chwilę... 2,5 roku temu stracilam ciążę. Zmienilam pracę, i dopiero teraz możemy zaczac starania na nowo. Wlasciwie, to już zaczelismy. Dzisiaj zaczyna się 18 dc, już po owulacji kilka dni, no zobaczymy. 1 cykl starań na luzie i pewnie, następne też, oby jak najmniej tych cykli :-)
W sumie, jesli nie liczyć przerwy w staraniach, to już ponad 3 lata czekamy.
Teoretycznie na 25 grudnia. To byłby piękny prezent na święta.