młoda1994
Fanka BB :)
Obyś miała racjęTrzymam kciuki i spokojnie na pewno będzie pięknie bilo będą łzy ale wzruszenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obyś miała racjęTrzymam kciuki i spokojnie na pewno będzie pięknie bilo będą łzy ale wzruszenia
Właśnie słyszałam że nie jest zalecane bo to może źle wpłynąć. Ale dobrze ze o tym mi napisałaś.Na pierwszych lepiej serce tylko zobaczyć. Nie słuchać. Możesz zawsze lekarzowi to zaznaczyć, żeby nie puszczał Dopplera. Bo o tym też są skrajne poglądy.
Będzie dobrze, a zobaczysz jaka poczujesz ulgę wiem coś o tym jak moja mała miała być pustym jajem płodowym
Niektórzy lekarze robią od początku, ja nawet się nad tym nigdy nie zastanawiałam. Poszłam na wizytę, chciałam posłuchać i mi gin powiedziała, że nie ma mowy, że to może nawet zatrzymać akcję serca które jest na tym etapie. Wtedy dużo czytałam na ten temat i nigdy bym nie zaryzykowała.Właśnie słyszałam że nie jest zalecane bo to może źle wpłynąć. Ale dobrze ze o tym mi napisałaś.
Mam nadzieję że usłyszę i wyjdę zapłakana ze szczęścia z gabinetu.
Dziękuję za twój post. Bardzo mnie podniosłas na duchu ale myślę że i tak póki nie zobaczę zarodka i serduszka to będę się bała. W takim razie od razu gin powiem że nie chce słuchać serduszka tylko żeby mi powiedział i pokazał że serduszko bije i ile uderzeń na minutęNiektórzy lekarze robią od początku, ja nawet się nad tym nigdy nie zastanawiałam. Poszłam na wizytę, chciałam posłuchać i mi gin powiedziała, że nie ma mowy, że to może nawet zatrzymać akcję serca które jest na tym etapie. Wtedy dużo czytałam na ten temat i nigdy bym nie zaryzykowała.
Ja kiedy byłam gotowa na zabieg.. zobaczyłam serce, to rozbeczalam się w aucie wracajac do domu później już na każdą wizytę tak reagowałam. Najpierw strach, później szczęście, minął tydzień znowu schiza i czekanie. Ahh no wspaniały i ciężki czas
Brałam tylko 1, ale ostatnio zaczęłam brać 2. Rano jedna i wieczoremKochana wiesiolka bierzesz dwa razy dziennie po 2 kapsulki, czy 4 kapsulki na raz?
Oooo to spróbuje dziękiNie AC to tabletka taka musująca też pij codziennie do owu. Pomaga. Wiele dziewczyn stosuje. Ja kupiłam dla męża bo nasienie ma podwyższoną lepkość a później doczytałam że super na śluz dla kobiet i też piję.
To masz podobnie do mnie. Ja ostatnie cykle miałam 26 dniowe, zdarzały się nawet 24 ten zaś miałam 29 dniowy masakra, trochę mi się poprzestawiało. Właśnie u mnie nie zawsze jest możliwość częstego współżycia:/ ja muszę się poprawić pod względem picia wody... ostatnio bardzo mało pije :/ taka 1,5l butelka wystarcza mi na kilka dni wiem, powinno się pic dziennie tyle. Pewnie i śluz byłby lepszy...Niestety nie wiem. Ciąża rozwijała się bezproblemowo, dzidziuś odpowiednio duży do tygodnia ciąży. Na wieczór 11+5 pobolewał mnie brzuch, a na następny dzień rano krwawienie i do szpitala. W nocy poronienie i zabieg. Moja ginekolog powiedziała, że pewnie wada genetyczna i organizm sam usunął.. Nie chcieli robić badań ani dzieciątku ani mi. Natura - tak się zdarza... Na następny dzień miałam umówione badania prenatalne.
Teraz stosuje olej z wiesiołka do owu i pije dużo wody. Seksy celowane w owu, z testami owu, jak najczęściej - u nas sprawdza się ten przepis. Już staramy się długo i próbujemy wszystkiego. Na szczęście mój niemąż ma podobne podejście. Seksy mamy ogólnie częste, ale podczas owu potrafimy zapomnieć o całym świecie i te dni podporządkować tylko i wyłącznie miłości. [emoji3526] Nie zawsze się udaje, wiadomo, praca i życie, ale ten cykl daliśmy z siebie wszystko i czekam na testowanie. Wzięliśmy urlop, nie odbieraliśmy telefonów i nie zajmowaliśmy się światem zewnętrznym. To 3 cykl starań od poronienia (+3 cykle musiałam po zabiegu odczekac). Mam nadzieję, że szczęśliwy dla nas i w końcu się uda.
Ja przypuszczam u siebie krótkie życie jajeczka i kiepski śluz płodny. Mam cykle 25 dniowe, owu około 13 dc. Dlatego stawiamy na częste seksy, nawet jeśli to nie jest zalecane,inne metody u nas nie zadziałały.
3mam kciuki za ciebie, w końcu nam się uda [emoji3590]
Brałam tylko 1, ale ostatnio zaczęłam brać 2. Rano jedna i wieczorem
Dokładnie 1,2 kapsułki to nawet nie ma sensu brać raczej, bo efektu nie będzie. Ja brałam 6 kapsułek (3x2)Kochanie to za malo. 4 kapsulki dziennie do owu. Ja bralam w udanym cyklu i bralam wieczorem 4 na raz i faktycznie śluzu bylo więcej