Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Umawiasz się bez skierowania.A powiedz mi Gosia czy do kliniki niepłodności muszę mieć skierowanie od ginekologa ? Czy mogę się umówić normalnie na wizytę tak jak do zwykłego ginekologa ? Jak to wyglada?
O nie [emoji24] chyba pierwszy raz widziałam tak mocne dwie kreski, a ciąży brak [emoji21][emoji21][emoji21][emoji21]A ja juz mam wyniki i no niestety w ciąży nie jestem.
HCG całkowite HCG TD]
[TD]mIU/ml
Spróbuj, warto. Ja na twoim miejscu próbowałbym przebadać coś co jeszcze nigdy nie badałaś np wymaz na bakterie. Chlamydia może być bezobjawowa, a zatyka jajowody ehhh tyle jest czynników [emoji30]Ooo Dziekujemój miał tylko badanie nasienia - ale chyba takie podstawowe tylko :/ wyszły bardzo dobre.
Ja Po poronieniu robiłam te podstawowe: tsh, ft3i4, progesteron, prolaktyna, testosteron, estradiol, lh i fsh - i były ok. Później już tylko progesteron i tsh sprawdzałam. Teraz myśle zeby znowu powtórzyć - albo zrobic właśnie te wirusowe, bo nie miałam nigdy. Żałuje ze po poronieniu nie zrobiłam tych badań immunologicznych, a tak o nich myślałam
Będzie dobrzeJa mam dziś wizytę w invimedzie. Będziemy ustalać termin na drożność jajowodow i omawiać moje wyniki badan. Zobaczymy jakie plan działań ustali mi lekarz. Mam nadzieje ze to będzie szybka sprawa. Jednak to klinika niepłodności. Trochę się stresuje.
Na razie jest teoretycznie w miarę stabilnie ale jednak póki co pod znakiem zapytania.Jestem ciekawa kiedy dostane ta @. Bo dziś znow temperatura wzrosla, a zazwyczaj mam min 2 dniowa tendecje spadkowa przed i okresem, także by było wychodzilo że może jednak w srode najszybciej ... Niech już przychodzi ten nowy cykl.
A tak poza tym to co tam u Was Gosia się dzieje? Co to za zawirowania?
Nie ma czym się stresować, w końcu trafisz do ludzi, którzy niepłodnością się zajmują. A bieganie po ginekologach , którzy po omacku szukają przyczyn niepłodności - bo na tym się nie znają za bardzo - jest bardziej stresujące.Ja mam dziś wizytę w invimedzie. Będziemy ustalać termin na drożność jajowodow i omawiać moje wyniki badan. Zobaczymy jakie plan działań ustali mi lekarz. Mam nadzieje ze to będzie szybka sprawa. Jednak to klinika niepłodności. Trochę się stresuje.