doomi03
Fanka BB :)
Na razie jest teoretycznie w miarę stabilnie ale jednak póki co pod znakiem zapytania. Od półtora miesiąca mam fajną pracę, dobrze się w niej sprawdzam więc licze, że od stycznia przedłużą mi umowę.
Teraz z mężem czekamy na wiadomość od właściciela mieszkania, które będziemy wynajmować. Przekalkulowaliśmy wszystko od a do z i wynajmowanie mieszkania w Malborku będzie najlepszym dla nas rozwiązaniem. Z właścicielami wszystko dogadane, kwestia teraz podpisania umowy i tam w księgach wieczystych u notariusza. A właściciele też się przeprowadzają w między czasie do większego mieszkania więc stąd takie oczekiwanie, dodatkowo święta były itp. Wstępnie 10-11 listopada mamy się wprowadzac no ale czekamy na podpisanie dokumentów. Mieszkanie jest piękne, w bieli, meble na wysoki połysk białe, 47m2 (salon z otwartą kuchnią, sypialnia, łazienka, przedpokój) 7m2 balkonu, garaż dosyć duży i komórka w piwnicy. To takie nasze spełnienie marzeń, być sami dla siebie.
Dziękuję, że pytasz. W ogóle miałam tyle razy ochotę do Ciebie na fb napisać ale jakoś tak głupio mi było, nie chciałam być natarczywa czy coś.
Wariatko, przecież mozesz pisać na fb śmiało jesli tylko masz ochotę będzie mi równie miło
To widzę ze sporo się u Was dzieje, ale pozytywnie oby wszystko niedlugo sie dopielo i zamieszkacie sobie sami (potwierdzam jednak tak jest najlepiej) i oby przedłużyli Ci umowę jesli dodatkowo Ci się ta praca podoba
Jak się przeprowadzicie to pochwal się obowiązkowo mieszkankiem jak już się ulokujecie