reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Trochę się boję, że jednak się z mieszkaniem nie uda, że właściciele się rozmyślą czy coś bo bardzo nam na tym mieszkaniu zależy. Bo u nas tak zawsze jest, że jak coś wydaje się być super i idziemy w tym kierunku to coś to tak zaburza, że musimy obejść się smakiem jak to się mówi. Na razie cierpliwie czekamy na telefon od właścicieli.

A to nie jestes z tym sama, u nas tez jak wydaje się ze cos juz jest super, wkraczamy na stabilne tory, to cos sie musi zaraz pokiełbasić. Jak ja znalazłam prace i dostalam w koncu umowe na stałe i do tego podwyżkę, wynajelismy sami mieszkanie... To zas teraz mój ma drugi raz problem z praca, a teraz z ta obecna mialo być tak super bo duza korporacja itd to myśleliśmy ze w koncu stabilna, to sie okazało ze przez agencje ktora daje umowy tylko na miesiac i przedluza lub nie (mimo ze prace zalatwiala mu znajoma ktora tam pracuje) i teraz wyjątkowo nagle wszscy pracownicy stali wrócili z l4 (a bylo ich ze 20 ludzi jak nie lepiej) i teraz sie okazuje ze raczej mu nie przedluza umowy bo na ten moment nie jest potrzebny, no chore... I teraz zas sie bd martwić żeby szybko znalazl prace, bo z mojej pensji sobie nie poradzimy bo prawie cala idzie na wynajem.
Tak to jest w tym zyciu ze zawsze coś pod górkę.

Dziewczyny a czym się różnią te chlamydie? Która się robi? Trachomatis IgG i IgM?
Kochana, a twój gin nie robi wymazu? Bo mój normalnie ma w cenniku, że wykonuje wymaz na różne bakterie w tym chlamydie i myślę że ginekolog wiedziałby dokładnie o którą chodzi.

Prolaktyna i progesteron około 7 dni po owulacji czyli ok 21dc (do prolaktyny odpowiednio się przygotuj)
3-5dc wszystkie razem które możesz zrobić: AMH, SHBG, TSH, FT3, FT4, LH, FSH, Estradiol, Testosteron

Mąż może zrobić razem z tobą: Testosteron, TSH, FT3, FT4, Estradiol, LH, FSH, Prolaktyna (niech tak samo skrupulatnie przygotuje się do badania) i progesteron.
Idę jutro zrobic AMH, tsh, fsh, i estradiol. W następnym tygodniu zrobie te wirusowe :) coś trzeba działać

reklama
Do góry