młoda1994
Fanka BB :)
A może badanie pod kątem wrogiego śluzu?U mnie ewidentnie coś blokuje zajście... tak myśle :/ może śluz nie taki Zeby kurcze możliwe było tak łatwo to wszystko sprawdzić...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może badanie pod kątem wrogiego śluzu?U mnie ewidentnie coś blokuje zajście... tak myśle :/ może śluz nie taki Zeby kurcze możliwe było tak łatwo to wszystko sprawdzić...
U mnie ewidentnie coś blokuje zajście... tak myśle :/ może śluz nie taki Zeby kurcze możliwe było tak łatwo to wszystko sprawdzić...
Trochę się boję, że jednak się z mieszkaniem nie uda, że właściciele się rozmyślą czy coś bo bardzo nam na tym mieszkaniu zależy. Bo u nas tak zawsze jest, że jak coś wydaje się być super i idziemy w tym kierunku to coś to tak zaburza, że musimy obejść się smakiem jak to się mówi. Na razie cierpliwie czekamy na telefon od właścicieli.
Kochana, a twój gin nie robi wymazu? Bo mój normalnie ma w cenniku, że wykonuje wymaz na różne bakterie w tym chlamydie i myślę że ginekolog wiedziałby dokładnie o którą chodzi.Dziewczyny a czym się różnią te chlamydie? Która się robi? Trachomatis IgG i IgM?
Musialabym się dowiedzieć i zrobicKochana, a twój gin nie robi wymazu? Bo mój normalnie ma w cenniku, że wykonuje wymaz na różne bakterie w tym chlamydie i myślę że ginekolog wiedziałby dokładnie o którą chodzi.
Idę jutro zrobic AMH, tsh, fsh, i estradiol. W następnym tygodniu zrobie te wirusowe coś trzeba działaćProlaktyna i progesteron około 7 dni po owulacji czyli ok 21dc (do prolaktyny odpowiednio się przygotuj)
3-5dc wszystkie razem które możesz zrobić: AMH, SHBG, TSH, FT3, FT4, LH, FSH, Estradiol, Testosteron
Mąż może zrobić razem z tobą: Testosteron, TSH, FT3, FT4, Estradiol, LH, FSH, Prolaktyna (niech tak samo skrupulatnie przygotuje się do badania) i progesteron.
No i super!Idę jutro zrobic AMH, tsh, fsh, i estradiol. W następnym tygodniu zrobie te wirusowe coś trzeba działać
Nie zapomnij o ft3 i ft4 do TSH. a jak robisz fsh to trzeba od razu lh bo chodzi tutaj o satosunek LH do FSH.Idę jutro zrobic AMH, tsh, fsh, i estradiol. W następnym tygodniu zrobie te wirusowe coś trzeba działać
Ok, zrobie tak jak mowisz antyTPO zrobie przy innej okazji, bo tu już ponad 300 zł mi wyjdzie ale trudno, miałam odłożone na buty ;pNie zapomnij o ft3 i ft4 do TSH. a jak robisz fsh to trzeba od razu lh bo chodzi tutaj o satosunek LH do FSH.
No samo amh jakieś 150zl niestety. Mi się udało na nfz dzięki tej poradni.Ok, zrobie tak jak mowisz antyTPO zrobie przy innej okazji, bo tu już ponad 300 zł mi wyjdzie ale trudno, miałam odłożone na buty ;p