reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Trochę się boję, że jednak się z mieszkaniem nie uda, że właściciele się rozmyślą czy coś bo bardzo nam na tym mieszkaniu zależy. Bo u nas tak zawsze jest, że jak coś wydaje się być super i idziemy w tym kierunku to coś to tak zaburza, że musimy obejść się smakiem jak to się mówi. Na razie cierpliwie czekamy na telefon od właścicieli.

A to nie jestes z tym sama, u nas tez jak wydaje się ze cos juz jest super, wkraczamy na stabilne tory, to cos sie musi zaraz pokiełbasić. Jak ja znalazłam prace i dostalam w koncu umowe na stałe i do tego podwyżkę, wynajelismy sami mieszkanie... To zas teraz mój ma drugi raz problem z praca, a teraz z ta obecna mialo być tak super bo duza korporacja itd to myśleliśmy ze w koncu stabilna, to sie okazało ze przez agencje ktora daje umowy tylko na miesiac i przedluza lub nie (mimo ze prace zalatwiala mu znajoma ktora tam pracuje) i teraz wyjątkowo nagle wszscy pracownicy stali wrócili z l4 (a bylo ich ze 20 ludzi jak nie lepiej) i teraz sie okazuje ze raczej mu nie przedluza umowy bo na ten moment nie jest potrzebny, no chore... I teraz zas sie bd martwić żeby szybko znalazl prace, bo z mojej pensji sobie nie poradzimy bo prawie cala idzie na wynajem.
Tak to jest w tym zyciu ze zawsze coś pod górkę.

Dziewczyny a czym się różnią te chlamydie? Która się robi? Trachomatis IgG i IgM?
Kochana, a twój gin nie robi wymazu? Bo mój normalnie ma w cenniku, że wykonuje wymaz na różne bakterie w tym chlamydie i myślę że ginekolog wiedziałby dokładnie o którą chodzi.

Prolaktyna i progesteron około 7 dni po owulacji czyli ok 21dc (do prolaktyny odpowiednio się przygotuj)
3-5dc wszystkie razem które możesz zrobić: AMH, SHBG, TSH, FT3, FT4, LH, FSH, Estradiol, Testosteron

Mąż może zrobić razem z tobą: Testosteron, TSH, FT3, FT4, Estradiol, LH, FSH, Prolaktyna (niech tak samo skrupulatnie przygotuje się do badania) i progesteron.
Idę jutro zrobic AMH, tsh, fsh, i estradiol. W następnym tygodniu zrobie te wirusowe :) coś trzeba działać

reklama
Do góry