reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Korzysta któraś z Was z tego cuda ?
Jakieś opinie ?

Załączniki

• 6EB97EE5-9B17-4152-968A-A94621D697F1.jpeg
    6EB97EE5-9B17-4152-968A-A94621D697F1.jpeg
    876,5 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Mi pyknal 27dc.. Wczorajszy test biel wizira ale jeszcze 4 dni do @.. Ja już trace nadzieję na cokolwiek :( załapałam doła, pewnie kolejny cykl stracony :(

Jakiś czas temu pisałam że mam niski progesteron. Właśnie wróciłam od endokrynologa i lekarz powiedział że dlatego tak niski bo cykl byl bezowulacyjny... No ekstra. To już 3 taki długi cykl w tym roku ..
Nawet nie zdążyłam zapytać o nic lekarza bo zasłabłam..
No masakra jakaś..
Kiedyś czytałam że podobno jeżeli progesteron jest poniżej 9 to owulacja nie wystąpiła
Zgadza się. U mnie przy cyklach bezowulacyjnych progesteron był 1. Lekarz wdrożyła clostilbegyt na stymulowanie owulacji.

Ja mam zawsze plamienia przed @ i byłam już u dwóch ginekologów pytać o to i obaj mówili, że gdy plamienia są do 3dni przed @ to żeby się nie przejmować, że to norma.. :) ale ja sama nie wiem.
Zawsze tak mówią. Ja mam takie plamienia tydzień przed okresem i jeszcze sporadyczne w międzyczasie. I tez mi wiecznie mówili że taka moja uroda. Nie dajmy sobie wmawiac takich głupot.... Że to normalne .... :(

Zawsze tak mówią. Ja mam takie plamienia tydzień przed okresem i jeszcze sporadyczne w międzyczasie. I tez mi wiecznie mówili że taka moja uroda. Nie dajmy sobie wmawiac takich głupot.... Że to normalne .... :(
Dlatego już do tej Pani gin nie idę :) w poprzednim cyklu miałam 5 dni plamień :/
Dostałaś coś na te plamienia?

reklama
Do góry