Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja je używam i mi służąJakich testów owulacyjnych używacie? Myślicie że takie z Allegro mogą być?
Jakiś czas temu pisałam że mam niski progesteron. Właśnie wróciłam od endokrynologa i lekarz powiedział że dlatego tak niski bo cykl byl bezowulacyjny... No ekstra. To już 3 taki długi cykl w tym roku ..
Nawet nie zdążyłam zapytać o nic lekarza bo zasłabłam..
No masakra jakaś..
Zgadza się. U mnie przy cyklach bezowulacyjnych progesteron był 1. Lekarz wdrożyła clostilbegyt na stymulowanie owulacji.Kiedyś czytałam że podobno jeżeli progesteron jest poniżej 9 to owulacja nie wystąpiła
Zawsze tak mówią. Ja mam takie plamienia tydzień przed okresem i jeszcze sporadyczne w międzyczasie. I tez mi wiecznie mówili że taka moja uroda. Nie dajmy sobie wmawiac takich głupot.... Że to normalne ....Ja mam zawsze plamienia przed @ i byłam już u dwóch ginekologów pytać o to i obaj mówili, że gdy plamienia są do 3dni przed @ to żeby się nie przejmować, że to norma.. ale ja sama nie wiem.
Dlatego już do tej Pani gin nie idę w poprzednim cyklu miałam 5 dni plamień :/Zawsze tak mówią. Ja mam takie plamienia tydzień przed okresem i jeszcze sporadyczne w międzyczasie. I tez mi wiecznie mówili że taka moja uroda. Nie dajmy sobie wmawiac takich głupot.... Że to normalne ....
Duphaston. Napisałam ci na privDlatego już do tej Pani gin nie idę w poprzednim cyklu miałam 5 dni plamień :/
Dostałaś coś na te plamienia?
Codziennie chyba nie ma potrzeby Zacznij od 7dnia cyklu Najlepiej o jednej porze i zazwyczaj wieczorem .Zamówiłam miliony testów owulacyjnych z allegro i będę robić codziennie. Macie jakieś dobre rady?