reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Niech wystawi skierowanie i się buja :)
Tylko właśnie czy wystawi skierowania... Pacjentka pisze w opinii, że tylko na jedno badanie wystawia skierowanie. A ja jednak wolałabym te wszystkie zrobić, tzn na stronie kliniki jest napisane, że wszystkie wykonują... I bądź tu mądry...
Na drugie napisane jest tak:
966094

Więc rozumiem, że nie muszę mieć od tej pani genetyk skierowania tylko też od innego lekarza specjalisty.

reklama

Właśnie mnie zalamalyscie w mych staraniach. Juz się poddalyscie w tak mlodym wieku. Ja ma 35 :unsure: i starania o pierwsze dziecko .[/QUOTE]34, nie martw się [emoji16]

Oo ja też muszę! Sukienkę już chcę założyć. :D Ale mi bardzo szybko rosną włosy na nogach... Ostatni raz sama będę goliła, w ogóle się depilowała, potem jak tylko odrosną kłaczki to lecę na depilację woskiem do salonu. :D Jakoś dam radę. :D
Ja bym chciała laserowa;) czaje się już jakiś czas

Tu nie chodzi o wiek :) tylko zależy od osoby... Zdarza się często że nastolatka pójdzie na imprezę, zrobi to raz z przypadkowym typem i zachodzi w ciążę.. A my się tu staramy i nic... Dziwny jest ten świat.
O właśnie to jest to, albo moja znajoma która na pokaz super mamusia a w domu dziecko nawet zabawkami nie może się pobawić bo dla drugiego dziecka (jest w ciąży) będzie musiała nowe kupić. A na dodatek pije... Oczywiście jak raz dałam jej radę, bo jej dziecko ucieka żeby kupiła takie szelki są na przykład w formie plecaczka to się na mnie oburzyla że ona z dziecka psa nie zrobi a ja nie powinnam się odzywać i rad jej dawać bo nie mama dzieci. Tak samo jak jej powiedziałam, że w ciąży nie można pić, jej argument - jej dziecko jedno jest zdrowe a piła, to i drugie będzie zdrowe... A my dbamy o siebie, dziecku byśmy nieba uchylili i nic z tego nie ma...

Wróciłam z USG :) Dzieciątko ma 2.5 cm, serduszko mu wali jak szalone i ma już 8 + 5 tygodnia. Przewidywany termin to 27.11. Wyniki badań mam ok, poza tarczycą. Dostałam euthyrox, narazie 1 tabletka dziennie i za miesiąc powtórze badania. Duphaston mam wybrać do końca to opakowania i zakończyć. Może któraś z Was potrzebuje i chciałaby odkupić ode mnie dwa całe opakowania, które zakupiłam i się okazuje, że niepotrzebnie. :D

reklama
Do góry