Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zależy z czym ale jak nasienie to androlog [emoji4]Może głupie pytanie ale zupełnie się pogubiłam z mężem to iść do urologa czy androloga?
Ejjj ale mamy podobnie! U mnie dzisiaj 9+3 wg usg i termin na 26.11 a dzidzia ma 2.65cm [emoji4][emoji4][emoji4]Wróciłam z USG Dzieciątko ma 2.5 cm, serduszko mu wali jak szalone i ma już 8 + 5 tygodnia. Przewidywany termin to 27.11. Wyniki badań mam ok, poza tarczycą. Dostałam euthyrox, narazie 1 tabletka dziennie i za miesiąc powtórze badania. Duphaston mam wybrać do końca to opakowania i zakończyć. Może któraś z Was potrzebuje i chciałaby odkupić ode mnie dwa całe opakowania, które zakupiłam i się okazuje, że niepotrzebnie.
Testuj i daj znać. Trzymam kciuki!Dziewczyny, jutro 10dpo. Testować czy się wstrzymać?
Oooooo, no to idą łeb w łeb moja dość szybko podrosla od ostatniego usg kiedy następna wizyta?Ejjj ale mamy podobnie! U mnie dzisiaj 9+3 wg usg i termin na 26.11 a dzidzia ma 2.65cm [emoji4][emoji4][emoji4]
Migdalove pisała 10dpo czyli dni po owulacji czyli nie po terminie bo do zapłodnienia zazwyczaj dochodzi między 7 a 14dpo [emoji4][emoji4][emoji4]Kochana testuj 10 dni po terminie to już może coś wykaże. Aż jestem ciekawa. Ja też mam zamiar jeszcze testować 10 dni po terminie @ jesli nie przyjdzie.
W sumie to nie do zapłodnienia co do implantacji. Ale tak, chodziło mi o dni po owulacji.Migdalove pisała 10dpo czyli dni po owulacji czyli nie po terminie bo do zapłodnienia zazwyczaj dochodzi między 7 a 14dpo [emoji4][emoji4][emoji4]
No i jednak postanowiłam poczekać z testem. nie wiem czy do jutra czy może do poniedziałku.Testuj i daj znać. Trzymam kciuki!