reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Co Ty mówisz. Zdrowej macicy ci nie usunął. Zajmij się czymś i pewnie w najmniej oczekiwanym momencie zaskoczy i będziesz w ciąży. Może za bardzo chcesz dziecko i dlatego nie wychodzi. Zrobienie dziecka niestety nie jest tak łatwe jak każdy mówi. Czasami mijają lata starań i dopiero dziecko się rodzi. Głowa do góry kochana. Nie teraz to za miesiąc nie za miesiąc to za rok nie za rok to za 3 lata ale w końcu się uda zobaczysz.
Ja na prawdę mam już dość. Nie nadaje się do tego psychicznie. Praca mnie wykańcza psychicznie i jeszcze to dobija.

reklama
Kochana idź do fryzjera zrób sobie paznokcie spotkaj się z koleżankami pogadajcie idź na jakąś imprezę albo zróbcie sobie jakąś imprezę w domu. Wyluzuj trochę. Wszystko się ułoży też mam czasami zalamke ale nie poddaje się trzeba walczyć o swoje. Bardzo pragnę mieć dziecka ale sex przede wszystkim ma być z miłości i dla przyjemności nie z przymusu bo dziecko bo owulacja bo dni płodne. Patrz ile już dziewczyn na forum jest w ciąży nie które już urodziły i nie które są przed porodem. Też swoje przeżyły badania starania i w końcu się udało. U nas też w końcu się uda. Nie trać nadziei i myśl pozytywnie.

Kochana idź do fryzjera zrób sobie paznokcie spotkaj się z koleżankami pogadajcie idź na jakąś imprezę albo zróbcie sobie jakąś imprezę w domu. Wyluzuj trochę. Wszystko się ułoży też mam czasami zalamke ale nie poddaje się trzeba walczyć o swoje. Bardzo pragnę mieć dziecka ale sex przede wszystkim ma być z miłości i dla przyjemności nie z przymusu bo dziecko bo owulacja bo dni płodne. Patrz ile już dziewczyn na forum jest w ciąży nie które już urodziły i nie które są przed porodem. Też swoje przeżyły badania starania i w końcu się udało. U nas też w końcu się uda. Nie trać nadziei i myśl pozytywnie.
Fryzjer, kosmetyczka to u mnie codzienność :(. Nie zapraszam do nas nikogo, bo mamy straszne mieszkanie po teściach a na remont nas nie stać.
Ja już mam dość, u mnie w rodzinie i u męża każdy zachodzi od razu, znajomi tez bez problemów a ja wiecznie mam pod górkę.

Co na to ginekolog? Po roku starań już zawsze wjeżdża grubsza diagnostyka
No to juz po roku starań bylismy przebadani, ja lezalam w szpitalu na doglebnych badaniach i nic. Zaczelismy leczenie naprotechnologia - to nauka o fizjologii kobiety, dokladnym badaniu sluzu itd. Ale mnie to meczy co 2 tyg 400zł bo 120 zł wizyta i jeszcze paliwo na dojazd. Nasi znajomi się zapisali i po 3 miesiacach zaszli, a ja cale zycie mam pod gorke :/

No to juz po roku starań bylismy przebadani, ja lezalam w szpitalu na doglebnych badaniach i nic. Zaczelismy leczenie naprotechnologia - to nauka o fizjologii kobiety, dokladnym badaniu sluzu itd. Ale mnie to meczy co 2 tyg 400zł bo 120 zł wizyta i jeszcze paliwo na dojazd. Nasi znajomi się zapisali i po 3 miesiacach zaszli, a ja cale zycie mam pod gorke :/
Kochana już nie wiem jak mam Cię pocieszyć.

reklama
Do góry