reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Co Ty mówisz. Zdrowej macicy ci nie usunął. Zajmij się czymś i pewnie w najmniej oczekiwanym momencie zaskoczy i będziesz w ciąży. Może za bardzo chcesz dziecko i dlatego nie wychodzi. Zrobienie dziecka niestety nie jest tak łatwe jak każdy mówi. Czasami mijają lata starań i dopiero dziecko się rodzi. Głowa do góry kochana. Nie teraz to za miesiąc nie za miesiąc to za rok nie za rok to za 3 lata ale w końcu się uda zobaczysz.
Ja na prawdę mam już dość. Nie nadaje się do tego psychicznie. Praca mnie wykańcza psychicznie i jeszcze to dobija.

reklama
Kochana idź do fryzjera zrób sobie paznokcie spotkaj się z koleżankami pogadajcie idź na jakąś imprezę albo zróbcie sobie jakąś imprezę w domu. Wyluzuj trochę. Wszystko się ułoży też mam czasami zalamke ale nie poddaje się trzeba walczyć o swoje. Bardzo pragnę mieć dziecka ale sex przede wszystkim ma być z miłości i dla przyjemności nie z przymusu bo dziecko bo owulacja bo dni płodne. Patrz ile już dziewczyn na forum jest w ciąży nie które już urodziły i nie które są przed porodem. Też swoje przeżyły badania starania i w końcu się udało. U nas też w końcu się uda. Nie trać nadziei i myśl pozytywnie.

Kochana idź do fryzjera zrób sobie paznokcie spotkaj się z koleżankami pogadajcie idź na jakąś imprezę albo zróbcie sobie jakąś imprezę w domu. Wyluzuj trochę. Wszystko się ułoży też mam czasami zalamke ale nie poddaje się trzeba walczyć o swoje. Bardzo pragnę mieć dziecka ale sex przede wszystkim ma być z miłości i dla przyjemności nie z przymusu bo dziecko bo owulacja bo dni płodne. Patrz ile już dziewczyn na forum jest w ciąży nie które już urodziły i nie które są przed porodem. Też swoje przeżyły badania starania i w końcu się udało. U nas też w końcu się uda. Nie trać nadziei i myśl pozytywnie.
Fryzjer, kosmetyczka to u mnie codzienność :(. Nie zapraszam do nas nikogo, bo mamy straszne mieszkanie po teściach a na remont nas nie stać.
Ja już mam dość, u mnie w rodzinie i u męża każdy zachodzi od razu, znajomi tez bez problemów a ja wiecznie mam pod górkę.

Co na to ginekolog? Po roku starań już zawsze wjeżdża grubsza diagnostyka
No to juz po roku starań bylismy przebadani, ja lezalam w szpitalu na doglebnych badaniach i nic. Zaczelismy leczenie naprotechnologia - to nauka o fizjologii kobiety, dokladnym badaniu sluzu itd. Ale mnie to meczy co 2 tyg 400zł bo 120 zł wizyta i jeszcze paliwo na dojazd. Nasi znajomi się zapisali i po 3 miesiacach zaszli, a ja cale zycie mam pod gorke :/

No to juz po roku starań bylismy przebadani, ja lezalam w szpitalu na doglebnych badaniach i nic. Zaczelismy leczenie naprotechnologia - to nauka o fizjologii kobiety, dokladnym badaniu sluzu itd. Ale mnie to meczy co 2 tyg 400zł bo 120 zł wizyta i jeszcze paliwo na dojazd. Nasi znajomi się zapisali i po 3 miesiacach zaszli, a ja cale zycie mam pod gorke :/
Kochana już nie wiem jak mam Cię pocieszyć.

reklama
Do góry