reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Zdziwiłabym się jakby było widać [emoji4] Ponoć coś widać jak beta ma ponad 1000 [emoji4]
To dlaczego lekarz stwierdził że podwyższana jest ? I że nie widać nic to już coś źle ?
W marcu idę do swojego lekarza jestem pewniejsza jak ide do niej
Już się wystraszyłam że jakiegoś raka mam

To dlaczego lekarz stwierdził że podwyższana jest ? I że nie widać nic to już coś źle ?
W marcu idę do swojego lekarza jestem pewniejsza jak ide do niej
Już się wystraszyłam że jakiegoś raka mam
Podwyższona beta to znaczy że jesteś w ciąży [emoji4] Jest na tyle wczesna że nie widać jej na usg. Nie martw się tylko spokojnie odczekaj z 2tyg i idź na wizytę, tylkp może właśnie do innego lekarza bo ten niepotrzebnie Ciebie nastraszył. Który masz tydz dzisiaj? Ja byłam w 5+0 i też nie było widać nic a po 3 tygodniach piękny zarodek z serduszkiem. Ba w pierwszej ciąży myślałam że idę w 7tyg a tam dopiero pecherzyk (wiedziałam kiedy była owu więc naprawdę byłam wystraszona) a mam z tej ciąży córkę. Sprawdź po 48h czy beta ładnie przyrasta jeśli Ciebie to martwi albo na spokojnie czekaj.

Podwyższona beta to znaczy że jesteś w ciąży [emoji4] Jest na tyle wczesna że nie widać jej na usg. Nie martw się tylko spokojnie odczekaj z 2tyg i idź na wizytę, tylkp może właśnie do innego lekarza bo ten niepotrzebnie Ciebie nastraszył. Który masz tydz dzisiaj? Ja byłam w 5+0 i też nie było widać nic a po 3 tygodniach piękny zarodek z serduszkiem. Ba w pierwszej ciąży myślałam że idę w 7tyg a tam dopiero pecherzyk (wiedziałam kiedy była owu więc naprawdę byłam wystraszona) a mam z tej ciąży córkę. Sprawdź po 48h czy beta ładnie przyrasta jeśli Ciebie to martwi albo na spokojnie czekaj.
Problem w tym że ja nie wiem który tydzień. W styczniu i lutym miałam @ i nic nie wiem ..

Lekarz oczekiwał i nastawiał cie ze cos bedzie widać w 4tc? [emoji23][emoji23][emoji23] to chyba jakis nienormalny. U ciebie to bardzo wczesna ciąża. Mój pęcherzyk był w 5tc bardzo malutki, wiec trudno by wcześniej było cos widać! Serio, nie ma się czym martwić. Poczekaj dwa tygodnie, zbadaj bede z przyrostem po 48h i bedziesz wiedzieć czy ciąża sie rozwija. A od 6tc na usg i tyle!

Problem w tym że ja nie wiem który tydzień. W styczniu i lutym miałam @ i nic nie wiem ..
W lutym to pewnie zagnieżdżanie a nie okres, więc ja bym chyba brała ten ze stycznia termin [emoji4] Odczekaj 2tyg i idź do lekarza dopiero, albo zbadaj na spokojnie przyrost bety po 48h tak jak pisałam [emoji4]

W lutym to pewnie zagnieżdżanie a nie okres, więc ja bym chyba brała ten ze stycznia termin [emoji4] Odczekaj 2tyg i idź do lekarza dopiero, albo zbadaj na spokojnie przyrost bety po 48h tak jak pisałam [emoji4]
W lutym to nie wiem co to było..
1 lutego pierwszy dzień okresu strasznie brzuch mnie bolal.. i 5 dni miałam ten okres

reklama
Do góry