reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
7 dni przed @ wyjdzie z porannego moczu chociazby blada kreska?:)

Jeśli nie było zagnieżdżania zarodka to nie ma szans :)
Zagnieżdżanie jest między 6-12 dpo. Po 48h d zagnieżdżania wytwarza się beta.
U mnie bladzioch wyszedł w 8dpo ale zagnieżdżanie miałam ekspresowe, bo w 6dpo, dokładnie wiem kiedy, bo objawy zagniezdżania miałam przy obu ciążach takie same i nie dające się z niczym pomylić :p więc wiedziałam że w 8dpo mogę testować już :D

reklama
Dziewczyny, jakiś dziwny wykres mi wychodzi. Jestem podziębiona ale pod pachą jest 36,1° więc nie mam gorączki
Screenshot_20190216-063655.jpeg

Dzis zrobilam test z porannego moczu.. wiem wiem nie wytrzymalam znow [emoji23][emoji23] 19 dc obecnie. Test z firmy bobo test [emoji23] Czy tam cos widac nie wiem czas zmiescilam sie w tych 5 min wydawalo sie ze kreska jest :) Ale walczyla z ta biela :) Powtorze test w dniu @ albo 2 dni po. Zeby znow sie nie nakrecic na marne [emoji846] Co o nim sadzicie?[emoji7][emoji847] Zdjecie robilam od razu jak zobaczylam, ze cos tam jest [emoji41][emoji39][emoji39]
20190216_073829.jpeg

Dzis zrobilam test z porannego moczu.. wiem wiem nie wytrzymalam znow [emoji23][emoji23] 19 dc obecnie. Test z firmy bobo test [emoji23] Czy tam cos widac nie wiem czas zmiescilam sie w tych 5 min wydawalo sie ze kreska jest :) Ale walczyla z ta biela :) Powtorze test w dniu @ albo 2 dni po. Zeby znow sie nie nakrecic na marne [emoji846] Co o nim sadzicie?[emoji7][emoji847] Zdjecie robilam od razu jak zobaczylam, ze cos tam jest [emoji41][emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 943349

Kiepskie są te bobo testy :/ czesto fałszują wyniki.

@MalaMi24 ja nic tam nie widzę niestety [emoji3525] Moim zdaniem zdecydowanie za szybko, czekaj cierpliwie [emoji4]

@Magdalena2991 piękna temperaturka [emoji3590]

A ja się witam w 1dc... Spodziewałam się tego i cieszę się że w końcu jest [emoji4] Wczoraj kupiliśmy wakacje na marzec haha więc idealnie się składa bo fazę lutealną będziemy tam i będziemy plażować a nie myśleć [emoji16][emoji16]

@MalaMi24 ja nic tam nie widzę niestety [emoji3525] Moim zdaniem zdecydowanie za szybko, czekaj cierpliwie [emoji4]

A ja się witam w 1dc... Spodziewałam się tego i cieszę się że w końcu jest [emoji4] Wczoraj kupiliśmy wakacje na marzec haha więc idealnie się składa bo fazę lutealną będziemy tam i będziemy plażować a nie myśleć [emoji16][emoji16]

A gdzie będziecie wypoczywać?

Dzis zrobilam test z porannego moczu.. wiem wiem nie wytrzymalam znow [emoji23][emoji23] 19 dc obecnie. Test z firmy bobo test [emoji23] Czy tam cos widac nie wiem czas zmiescilam sie w tych 5 min wydawalo sie ze kreska jest :) Ale walczyla z ta biela :) Powtorze test w dniu @ albo 2 dni po. Zeby znow sie nie nakrecic na marne [emoji846] Co o nim sadzicie?[emoji7][emoji847] Zdjecie robilam od razu jak zobaczylam, ze cos tam jest [emoji41][emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 943349
Nic nie widzę [emoji53]

reklama
Wypoczynek dobrze zrobi i może zaowocuje kreseczkami ;)

Do góry