reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gapie się na ten test z uśmiechem jak wariatka ;) jejku Paulinka ty wiesz co teraz czuję, ten strach pomieszany z radością i niedowierzanie
Wiem doskonale, miałam to samo pojechałam po test w drodze powrotnej jak męża do pracy zawiozłam do apteki dyżurującej o 5 rano po test ciążowy nie będę mówić jaka była mina babki w aptece i już do rana spać nie poszłam tylko siedziałam i gapilam się w ten test :) a teraz w czwartek okaże się tak naprawdę czy zostanę tą sierpniowa mamą czy pojawił się zarodek z serduszkiem tak bardzo bym chciała, a wiem, że to nie zależnie niestety ode mnie...
Tobie przede wszystkim gratuluję najpiękniejszy noworoczny prezent i oby ten cykl trwał kolejne 8 msc [emoji4]

reklama
Kamila już więcej do tego lekarza nie pójdę, nie zauważył u mojej koleżanki ciazy bliźniaczej a chodziła do niego od poczatku, dopiero poszła w piątym miesiacu na USG 4d tak dla siebie do kliniki i tam szok że bliźniaki i po 500g już ważyły.
O matko [emoji52] ja kilka razy widzialam przypadki ze u niektórych bliźniaki dopiero w 11/12tc zostawaly odkryte ale zeby dopiero w piatym miesiacu [emoji52] szok [emoji52]

Dziewczynki mam w domu luteina pod język, luteinę 100 dopochwową i dupaston (zestaw z poprzedniej ciąży gdzie zdążyłam wziasc tylko jedną tabletkę i w tym samym dniu poleciało) co lepiej wziasc i w jakiej dawce?
mi lekarz zalecil luteine 100 dopochwowo 2x1. ale u mnie w gre wchodzily bole brzucha.

Laski dzisiaj 10 dpo, 49 dc i mam bladziocha!!! Nie z pierwszego sikańca bo nie miałam jak ogarnąć z samego rana.
Ale wczoraj nie mogłam dopić kawy, mdliło mnie jak wychodziłam na dwór i w 6dpo miałam grype i spadek temp malutki jakby zagnieżdżanie.
IMG_20190102_094032.jpg

reklama
Laski dzisiaj 10 dpo, 49 dc i mam bladziocha!!! Nie z pierwszego sikańca bo nie miałam jak ogarnąć z samego rana.
Ale wczoraj nie mogłam dopić kawy, mdliło mnie jak wychodziłam na dwór i w 6dpo miałam grype i spadek temp malutki jakby zagnieżdżanie.
Zobacz załącznik 929653

Po cichu gratuluję, ale radzę jeszcze powtórzyć jutro albo wyskoczyć na betę.

Do góry