reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gapie się na ten test z uśmiechem jak wariatka ;) jejku Paulinka ty wiesz co teraz czuję, ten strach pomieszany z radością i niedowierzanie
Wiem doskonale, miałam to samo pojechałam po test w drodze powrotnej jak męża do pracy zawiozłam do apteki dyżurującej o 5 rano po test ciążowy nie będę mówić jaka była mina babki w aptece i już do rana spać nie poszłam tylko siedziałam i gapilam się w ten test :) a teraz w czwartek okaże się tak naprawdę czy zostanę tą sierpniowa mamą czy pojawił się zarodek z serduszkiem tak bardzo bym chciała, a wiem, że to nie zależnie niestety ode mnie...
Tobie przede wszystkim gratuluję najpiękniejszy noworoczny prezent i oby ten cykl trwał kolejne 8 msc [emoji4]

reklama
Kamila już więcej do tego lekarza nie pójdę, nie zauważył u mojej koleżanki ciazy bliźniaczej a chodziła do niego od poczatku, dopiero poszła w piątym miesiacu na USG 4d tak dla siebie do kliniki i tam szok że bliźniaki i po 500g już ważyły.
O matko [emoji52] ja kilka razy widzialam przypadki ze u niektórych bliźniaki dopiero w 11/12tc zostawaly odkryte ale zeby dopiero w piatym miesiacu [emoji52] szok [emoji52]

Dziewczynki mam w domu luteina pod język, luteinę 100 dopochwową i dupaston (zestaw z poprzedniej ciąży gdzie zdążyłam wziasc tylko jedną tabletkę i w tym samym dniu poleciało) co lepiej wziasc i w jakiej dawce?
mi lekarz zalecil luteine 100 dopochwowo 2x1. ale u mnie w gre wchodzily bole brzucha.

Laski dzisiaj 10 dpo, 49 dc i mam bladziocha!!! Nie z pierwszego sikańca bo nie miałam jak ogarnąć z samego rana.
Ale wczoraj nie mogłam dopić kawy, mdliło mnie jak wychodziłam na dwór i w 6dpo miałam grype i spadek temp malutki jakby zagnieżdżanie.
IMG_20190102_094032.jpg

reklama
Laski dzisiaj 10 dpo, 49 dc i mam bladziocha!!! Nie z pierwszego sikańca bo nie miałam jak ogarnąć z samego rana.
Ale wczoraj nie mogłam dopić kawy, mdliło mnie jak wychodziłam na dwór i w 6dpo miałam grype i spadek temp malutki jakby zagnieżdżanie.
Zobacz załącznik 929653

Po cichu gratuluję, ale radzę jeszcze powtórzyć jutro albo wyskoczyć na betę.

Do góry