reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Daj znać !
A szczepiona nie była ?
Raz dwa trzy no ja ci powiem, że ta ciąża jest dużo bardziej stresująca niż poprzednia. Może przez to że raz się nie udało lub świadomość.
Nie byla. Przy drugim zaszczepie.
Martwie sie o dzieci brata bo ta srednia ma miec operacje w styczniu, no i Ala ma niecale 3 miesiace.

reklama
A ja chyba testu nie kupię, bo mi się mega opóznienie zrobiło na trasie do pracy a nie chcę się spóźnić [emoji24] a mam na 15:00. Jak ma nie przyjść @ to do jutra nie bedzie ;) jutro kupie test. Choć i u mnie pikał delikatnie prawy jajnik :/ No nic, zobaczymy.

Dziewczyny oszaleje przez was :p
Ja czekam na wizyte i mlody jakoś mniej intensywnie sie rusza przez niego też osiwieje

Trzymam kciuki za wizytę. Ja poki co czuje brzuch pełen, ciężki i lekko boli jak na @. I tak, jak mowilam, testu nie kupie dzis na pewno. Mam 8 min do rozpoczęcia pracy a wciaz jestem w drodze [emoji24]

reklama
Do góry