reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja wczoraj wieczorem jadłam kanapki z serem i szynką, ten sam ser co zawsze kupujemy. Wyplułam kanapkę i wydarlam się na mojego co to za słony ser... Wzięłam właśnie kąpiel, szyjka się rozmiekczyla i trochę otwarła... Źle to wróży chyba. Jedna pierś zaczęła szczypać podczas kąpieli, teraz lekko pobolewa. Porąbane to wszystko, ale gdybym miała tak na to wszystko patrzeć to co miesiąc byłabym w ciąży.

O nie :( oby szyjka trzymała mocno!

reklama
Z Międzychodu:) dziękuję. Zastanawiałam się jeszcze nad Robertem Markowskim. Prowadził moją pierwszą ciążę i mam certyfikat. Dobrze Go wspominam.
Ale z numer chętnie przyjmę, bo nie wiem jak będzie z terminami i chyba już muszę dzwonić.

A tak w ogóle to jestem po wizycie - wszystko super. Maluszek wielkosciowo dokladnie jak z om:) serduszko nadal bije. Nie mogłam mieć lepszych wiadomości na Święta. Mam tylko nadzieję, że nie przestanie się rozwijać w święta, w tym 8 tygodniu jak pozostałe 2 ciążę:(
31.12. Mam wizytę i jestem pełna nadzieji. Na te chwilę ogromnie się cieszę :D
Aż mnie korci, żeby już wszystkim powiedziec ale zdecydowałam, ze będzie to prezent na święta ❤
Alexa ! Przywołujemy cie do porządku. Tym razem bedzie dobrze. Musi !
Ja na 15 mam wizyte i już stres ! Dziś 31 tc

Martoosia ja mam co 2/3 tyg każde z usg chodzę prywatnie.
Lekarz mnie zna i jestem panikara więc no muszę ;)
Ja mam dokładnie tak samo [emoji23] lekarz mówi,że nie ma potrzeby widzieć się co 2,5 tygodnia, ale skoro nalegam.... A że co wizytę nalegam [emoji28] i też każda wizyta to badanie na fotelu i dokładne usg [emoji6]

Daj znać !
A szczepiona nie była ?
Raz dwa trzy no ja ci powiem, że ta ciąża jest dużo bardziej stresująca niż poprzednia. Może przez to że raz się nie udało lub świadomość.

reklama
U mnie ten minus, że niestety chodzę na NFZ - uwielbiam moja ginkę - jak jest ok, to nie ma potrzeby ingerować cześciej. Ale szkoda mi właśnie tego braku usg co miesiąc :( popatrzyłabym na dzidzie.

Do góry