reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tzn próbuje się o mnie starać już od jakiegoś czasu. Praktycznie od początku męczył mnie, że chce spróbować, że chce wrócić i postarać się. [emoji17] Mam rodzinę, mamę, ale nie chce zbytnio z nimi o tym rozmawiać
Jasne rozumiem ale wazne zeby po prostu byl ktos przy tobie. A z narzeczonym mysle ze warto porozmawiac. Myślę ze psycholog pomoze ci stanąć na nogi i poukladac sobie wszystko i bedzie ci łatwiej podjac jakies decyzje. Teraz musisz skupic sie na sobie :)

reklama
Dobry wieczór dziewczyny! Biorę pierwszy cykl Clo, dziś 10 dc a więc i wizyta u giną, ginek w porządku, oczywiście przyjął mnie mimo że dzisiaj nie było godzin, w klapuchach z domu zszedł do gabinetu, co prawda skasował swoje 150 ale kit, nie ważne. Robimy usg, a gin lekko zdziwiony, miałam mieć zapisany zastrzyk na pęknięcie a tu się okazało że już dawno po owu! Tzn czułam od kilku dni kłucie i ciągniecie z boku ale myślałam że po prostu pęcherzyk sobie rośnie to i taki objaw i faktycznie przedwczoraj mocniej ciągnęło.
Ponoć to było to - w 8dc?. Dalej chuba jestem w szoku bo od prawie roku nie miałam owulacji a tu po pół tabletki taki efekt? Niech mnie ktoś uszczypnie

Oczywiście nie nakręcam się bo wiem że wiele innych rzeczy musi zagrać żeby zaskoczyło ale hmmm za dwa tygodnie podejrzewam będę miała większe nadzieję niż takie jak dotychczas

Zaczęłam plamić, malutko ale plamie na Brązowo czerwono.. intuicja mnie nie myliła, pewnie do wieczora się rozkręci i nowy cykl. Zrobię dla pewności ten test, ale nic nie wyjdzie na pewno

reklama
Tzn próbuje się o mnie starać już od jakiegoś czasu. Praktycznie od początku męczył mnie, że chce spróbować, że chce wrócić i postarać się. [emoji17] Mam rodzinę, mamę, ale nie chce zbytnio z nimi o tym rozmawiać
Trzymaj się jakoś, nawet nie chce sobie wyobrazić jak ci ciężko :( jeśli chodzi o faceta kopła bym go w du*pe zostawił cię w najważniejszym momencie kiedy powinien cię wspierać i z tego co pamiętam w ciąży nie było inaczej, jego zmiana myślę, że była by na tydzień, dwa a potem było by to samo, potrzebny ci taki ktoś ? Młoda jesteś, ładna ułożysz sobie jeszcze życie z normalnym facetem [emoji4]

Do góry