reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Ok, no i często się tak robi, że zapisy się zaczyna pod koniec miesiąca, ale z rozmowami przenosimy się na kolejne kreski dopiero z nowym miesiącem 😉
i ja muszę tu nadmienić iż to jest moja zasługa 😂 kiedyś jak były kreski, to w sumie w połowie miesiąca powstawaly nowe i wszystkie dziewczyny, które już były po testowaniu i było negatywnie, przenosiły się na nowy wątek. I często dziewczynami zapisanymi na koniec miesiąca nikt się nawet nie interesował, nie miały nawet ikonki wstawionej, bo już nikogo to nie obchodziło.
I ja zarządziłam, że tak nie wolno i wprowadziłam zasadę, że póki miesiąc trwa, należy gadać na wątku danego miesiąca! Dać szansę wszystkim dziewczynom, które testują.

reklama
Może już nie będzie kolejnego cyklu 😆🍀 Zazdroszczę tej szybkiej owulacji. U mnie to i w 35dc potrafiła być 🥺
miejmy nadzieję 🍀🤞🤭 na to liczę

no mocno mi podpasował termin tej owulacji 🤭 w tygodniu by było gorzej. A dziś 15dc 🙈 Może jeszcze jutro dla pewności jakaś poprawka jak się uda haha

Ale zobacz, ja w tamtym cyklu zazdrościłam jednej dziewczynie takiej szybciej owulacji i do mnie tak szybko przyszła 🤭🤞

i ja muszę tu nadmienić iż to jest moja zasługa 😂 kiedyś jak były kreski, to w sumie w połowie miesiąca powstawaly nowe i wszystkie dziewczyny, które już były po testowaniu i było negatywnie, przenosiły się na nowy wątek. I często dziewczynami zapisanymi na koniec miesiąca nikt się nawet nie interesował, nie miały nawet ikonki wstawionej, bo już nikogo to nie obchodziło.
I ja zarządziłam, że tak nie wolno i wprowadziłam zasadę, że póki miesiąc trwa, należy gadać na wątku danego miesiąca! Dać szansę wszystkim dziewczynom, które testują.
Nadrobiłam sporo kresek wstecz zanim sama dołączyłam i uważam, że to uczciwe i po prostu miłe 😉 Nawet jeśli teraz dwie ostatnie dziewczyny nie dały znać co u nich, to mamy jeszcze choćby Paulę, która z nami na kwietniowe kreski nie przejdzie.

Bardzo mądrze ♥️

reklama
@Roma_ntiko czy wszystko okej? Jakoś tak posmutniałaś w tych postach :(
Wszystko okej, tylko po prostu po tej akcji gdzie odpisywało wiele osób nie zapisanych na wątek i tych komentarzach o nowych kreskach co się włos na głowie jeżył, trochę się spłoszyłam. 😄(Też dla kultury społeczności nadrobiłam trochę kresek do tyłu z różnych lat :), żeby nie było że nie zerknęłam jak to wyglądało kiedyś)
Nie chcę otwierać puszki Pandory i dyskusji, tylko się podzielić 🙏

Do góry