reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dagaa to dobrze ! Ja też zazdroszcze ze ty już na finiszu. U nas dziś 29 tydzien. Jest ciężko
Oj kochana, jak 30 stuknie to przeleci raz dwa :* ja nawet nie wiem kiedy ten 3 trymestr minął... Modle sie juz doslownie o rozwiązanie, bo nawet chodzic ciężko. Od tygodnia nie wyszłam z domu :( ale nastawiam się pozytywnie, moj M. od dzisiaj ma urlop, więc teraz niech sie dzieje co chce :D
U mnie też 29 i też zaczęło mi być ciężko i czuję się jak mały słonik :)
Ja to już się czuję jak całkiem potężna orka :D

Dziewczyny, może zadam totalnie idiotyczne pytanie ale trudno :p
W które dni najlepiej działać z mężem żeby się udało, bo że w płodne to jasne jak słońce ;) zaczynają się od jutra czyli 7 dc, tylko pytanie czy we wszystkie czy w szczycie owulacji, czy co dwa czy codziennie go męczyć? :D

Dziewczyny, może zadam totalnie idiotyczne pytanie ale trudno :p
W które dni najlepiej działać z mężem żeby się udało, bo że w płodne to jasne jak słońce ;) zaczynają się od jutra czyli 7 dc, tylko pytanie czy we wszystkie czy w szczycie owulacji, czy co dwa czy codziennie go męczyć? :D
Nam codziennie meczenie nie sluzylo podobno oslabia plemniki. My ppstawilismy na owulacje i dzien przed owu zaszalelismy i potem dzien po owu pod rzad dwa dni. Udalo sie. Ale nie wiem czy to przez te dni czy to byl nasz czas. Z tym ze owu potwierdzona monitoringiem.
Jesli wiesz w jakim dniu cyklu masz owu to ja bym tak co 2 dni meczyla tak by zadzialac przed szczytem owu i nawet w dniu owu, poprawic po tez mozna:p

:-) :)
Hej dziewczyny co myślicie na temat seksu pod koniec okresu ..i czy komuś się udało przy regularnych cyklach...ja ten cykl uważam za stracony oczywiście mimo że właśnie kochalismy się pod koniec okresu no ale jednak każda próba to nadzieja..poza tym w tym cyklu jak bym czuła kiedy miałam owu i wydaje mi się że wcześniej o 3 dni jak pokazuje mi flo...bolały mnie jajniki to było gdzieś 4 dni temu nie wiem czy to może być mylne ale jednak pomyślałam że to chyba była owu poza tym miałam ciągnący śluz a raczej go więcej i był jakiś nawet w pewnym momencie zauważyłam różowy później już kremowy i biały teraz też mam ciągnący ale mniej go..No i w tym cyklu od tych zbliżeń pod koniec okresu dopiero wczoraj kolejna próba i dzisiaj z ranca:)przy czym dziwnie mnie bolało trochę ale to może przez wczorajszy stosunek bo trochę wariacji byłono ale nie chce przesadzać w tym zdaniu.No ja wiem że nie powinnam ale no już myślę No już się myśli...Pozdrawiam was Wszystkie:-*
Hej dziewczyny co myślicie na temat seksu pod koniec okresu ..i czy komuś się udało przy regularnych cyklach...ja ten cykl uważam za stracony oczywiście mimo że właśnie kochalismy się pod koniec okresu no ale jednak każda próba to nadzieja..poza tym w tym cyklu jak bym czuła kiedy miałam owu i wydaje mi się że wcześniej o 3 dni jak pokazuje mi flo...bolały mnie jajniki to było gdzieś 4 dni temu nie wiem czy to może być mylne ale jednak pomyślałam że to chyba była owu poza tym miałam ciągnący śluz a raczej go więcej i był jakiś nawet w pewnym momencie zauważyłam różowy później już kremowy i biały teraz też mam ciągnący ale mniej go..No i w tym cyklu od tych zbliżeń pod koniec okresu dopiero wczoraj kolejna próba i dzisiaj z ranca:)przy czym dziwnie mnie bolało trochę ale to może przez wczorajszy stosunek bo trochę wariacji byłono ale nie chce przesadzać w tym zdaniu.No ja wiem że nie powinnam ale no już myślę No już się myśli...Pozdrawiam was Wszystkie:-*
Hey Asik1234,a jakie Widzisz szanse na powodzenie kochając się pod koniec okresu? Przecież musi dojrzeć kolejny pęcherzyk? Moim zdaniem wieksza szansa bliżej środka dni plodnych.. mnie też w okolicy dni plodnych bardzo bolaly jajniki, mam cykle miedzy 26-29 dni, za kazdym razem probowalam sobie wyliczac w kalenadarzu dni plodnych mniej wiecej kiedy "dzialac" biorac pod uwage po kolei ile dni trwaja cykle. We wrześniu mialam mieć dni plodne bodajze od 16-22 ale ostatni raz staraliśmy sie 16, pozniej dopadlo mnie chorobstwo, 20 mialam wizyte kontrola u gina i jak powiedzial ze juz właśnie jest po owulacji, bylam rozczarowana ze po raz kolejny nie... ale jak w pierwszym tyg. października nie mialam okresu,zrobilam test i wyszły dwie krechy, :)a bedac na wizycie u lekarza za wcześnie bylo zeby cokolwiek zobaczyl:) Trzymam kciuki:)

reklama
Do góry