Dagaa11
Fanka BB :)
Niestety nie do tego właśnie leże i licze ruchy, bo mała coś za spokojna przez ostatnie 2 godzinyDagaa cos sie ruszyło ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie do tego właśnie leże i licze ruchy, bo mała coś za spokojna przez ostatnie 2 godzinyDagaa cos sie ruszyło ?
Mój Hubert był z przedszkola i mówił że bardzo fajny film [emoji6]A ja dziś popołudniówka od 15-24:00 [emoji24] ale pocieszam się tym, że to tylko jedna taka i jutro już normalnie koncze o 22:30 i weekend wolny. Obiecałam mojemu starszakowi, że pójdziemy do kina na Grincha. Była któraś?
Mój Hubert był z przedszkola i mówił że bardzo fajny film [emoji6]
Cos mnie bierze w tym szpitalu. Wstalam i oddechu glebokiego wziac nie moge bo rzęzi mi w klatce piersiowej i od razu prowokuje mi to kaszel. Masakra
Nie ma takiej możliwości. Sale wypchane po brzegi. Co ktoś wyjdzie zaraz sa nowi. Wczoraj wyszlo 7 dzieci i do wieczora byl full stan znow. Ja mam nadzieje ze stad wyjdziemy dziś. Lekarz chcial obserwacji do soboty ale jak powiedzialam o ciazy to uznal ze do piątku. Takze czekam na obchod niecierpliwie.Dziewczyno, uważaj na siebie. Lekarki nie chciałby Wam dać jakiegoś osobnego pokoju ze wzgl na twoj stan?
Moze mloda juz w kanał weszla i zacznie sie lada chwila ?Niestety nie do tego właśnie leże i licze ruchy, bo mała coś za spokojna przez ostatnie 2 godziny
Na szczęście ruchy wróciły do normy [emoji173]️ ale trochę strachu mi narobiłaMoze mloda juz w kanał weszla i zacznie sie lada chwila ?
Dziękuję kochana :* jest ciężko, ale myśl, że najpóźniej w poniedziałek trafie do szpitala na wywoływanie jakoś podtrzymuje mnie na duchu@Dagaa11 powodzenia na te ostatnie chwile z dwupaku. Wiem, że jest ciężko. Ale pomyśl, że jeszcze chwila i już będzie twoja niunia z tobą.
Dziękuję :* [emoji173]️[emoji173]️@Dagaa11 kibicujemy wam i trzymamy kciuki. Zazdroszczę Ci ze juz jesteście tak blisko.