reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A ja dziś popołudniówka od 15-24:00 [emoji24] ale pocieszam się tym, że to tylko jedna taka i jutro już normalnie koncze o 22:30 i weekend wolny. Obiecałam mojemu starszakowi, że pójdziemy do kina na Grincha. Była któraś?
Mój Hubert był z przedszkola i mówił że bardzo fajny film [emoji6]

Cos mnie bierze w tym szpitalu. Wstalam i oddechu glebokiego wziac nie moge bo rzęzi mi w klatce piersiowej i od razu prowokuje mi to kaszel. Masakra

Dziewczyno, uważaj na siebie. Lekarki nie chciałby Wam dać jakiegoś osobnego pokoju ze wzgl na twoj stan?
Nie ma takiej możliwości. Sale wypchane po brzegi. Co ktoś wyjdzie zaraz sa nowi. Wczoraj wyszlo 7 dzieci i do wieczora byl full stan znow. Ja mam nadzieje ze stad wyjdziemy dziś. Lekarz chcial obserwacji do soboty ale jak powiedzialam o ciazy to uznal ze do piątku. Takze czekam na obchod niecierpliwie.

reklama
Moze mloda juz w kanał weszla i zacznie sie lada chwila ?
Na szczęście ruchy wróciły do normy [emoji173]️ ale trochę strachu mi narobiła :)
@Dagaa11 powodzenia na te ostatnie chwile z dwupaku. Wiem, że jest ciężko. Ale pomyśl, że jeszcze chwila i już będzie twoja niunia z tobą.
Dziękuję kochana :* jest ciężko, ale myśl, że najpóźniej w poniedziałek trafie do szpitala na wywoływanie jakoś podtrzymuje mnie na duchu :)
@Dagaa11 kibicujemy wam i trzymamy kciuki. Zazdroszczę Ci ze juz jesteście tak blisko.
Dziękuję :* [emoji173]️[emoji173]️

Do góry