reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja dziś 26dc z około 32 i zrobiłam rano test. i nie wiem czy mam omamy czy rzeczywiście coś widzę 20181208_102619.jpg .

Załączniki

• 20181208_102619.jpg
    20181208_102619.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 163
Mallina jak u Ciebie ?
U mnie lepiej. Chyba mlody uciakał na coś. Choc przyznam brzuch dziś ciąży, ale nie na dole tylko po bokach
Zalozylam jasne majtki bo wczesniej mialam granatowe i obserwuje. Wydzieliny niewiele bezbarwnej. Wszystko w granicach normy jak do tej pory. Ruchow nie czuje ale przed chwilą z M odpalilismy znow detektor i dzidzius jest tetno 144. Wyglada ze w porządku. Wlasnie ubieramy sie na spacer musze z tymi moimi wiezadlami bolacymi sie troche po rozciagac i może go pobudze.

Moze sie tyłem ulozyl moj też tak czasami robil i panikowalam.
Też mam dziś dużo wydzieliny, ale to w ciazy normalne. Myślę, że wód nie da się pomylić.
U mnie już bolące ruchy są. Młody bardzo sie rozpycha, przeciaga jestem w stanie przez skóre wyczuć każdą część ciała. Ja mam ogólny kryzys formy dziś i leże z mloda ona śpi a ja modle się by czas szybciej lecial i moj mąż wrócił do domu.

reklama
Zalozylam jasne majtki bo wczesniej mialam granatowe i obserwuje. Wydzieliny niewiele bezbarwnej. Wszystko w granicach normy jak do tej pory. Ruchow nie czuje ale przed chwilą z M odpalilismy znow detektor i dzidzius jest tetno 144. Wyglada ze w porządku. Wlasnie ubieramy sie na spacer musze z tymi moimi wiezadlami bolacymi sie troche po rozciagac i może go pobudze.

Ja mam lozysko z tylu, teraz 24 tydzien i czasem nie czuje ruchow caly dzien. A na nastepny juz bardzo. Co do saczacych wod. Ja mam caly czas mokre majty. Kupilam sobie wkladki, ktore wykrywaja te wody i uzylam jednej zeby sie uspokoic. Na wizycie po tygodniu sie potwierdzilo, ze jest ok. Dziecko kopie po pecherzu i caly czas chce mi sie sikac i boli.

Do góry