Odpukac totalna przemiana. Az sie boje zeby sie to nie skończylo. Niech trwa wiecznieSuper [emoji8] i jak corcia, lepiej ? [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpukac totalna przemiana. Az sie boje zeby sie to nie skończylo. Niech trwa wiecznieSuper [emoji8] i jak corcia, lepiej ? [emoji8]
Bardzo dziękuję to ruszamy z 3cs. Być może do trzech razy sztukaNam codziennie meczenie nie sluzylo podobno oslabia plemniki. My ppstawilismy na owulacje i dzien przed owu zaszalelismy i potem dzien po owu pod rzad dwa dni. Udalo sie. Ale nie wiem czy to przez te dni czy to byl nasz czas. Z tym ze owu potwierdzona monitoringiem.
Jesli wiesz w jakim dniu cyklu masz owu to ja bym tak co 2 dni meczyla tak by zadzialac przed szczytem owu i nawet w dniu owu, poprawic po tez mozna
U nas tak wlasnie bylo. 3cs byl tym szczęśliwymBardzo dziękuję to ruszamy z 3cs. Być może do trzech razy sztuka
Pojechała bym do szpitala , Malina nie czekaj nie wiadomo co sie dzieje w środku [emoji52]U nas tak wlasnie bylo. 3cs byl tym szczęśliwym
Ale dzis sie niepokoje.. Podczas pobytu z corka mialam wrazenie ze ciagle mokre majtki mi sis robią nie zdazalam zmieniac i dziwny zapach. Albo infekcja albo w najgorszym wypadku wody plodowe. Dzis wstalam i tez ledwo doszlam do wc tako bol i parcie na pecherz a finalnie te siku lecialo ze mnie tak powoli i nie moglam w zaden sposob tego szybciej zrobic.. Od wczoraj popołudniu nie czuje ruchow i o ile juz nie musialam detektorem sprawdzać małego tak wczoraj dla spokoju szukalam tetna. Ja juz mam wizje ze to jednak wody i on się nie ma juz jak ruszac..
Zobaczymy co bedzie dzis.
U nas tak wlasnie bylo. 3cs byl tym szczęśliwym
Ale dzis sie niepokoje.. Podczas pobytu z corka mialam wrazenie ze ciagle mokre majtki mi sis robią nie zdazalam zmieniac i dziwny zapach. Albo infekcja albo w najgorszym wypadku wody plodowe. Dzis wstalam i tez ledwo doszlam do wc tako bol i parcie na pecherz a finalnie te siku lecialo ze mnie tak powoli i nie moglam w zaden sposob tego szybciej zrobic.. Od wczoraj popołudniu nie czuje ruchow i o ile juz nie musialam detektorem sprawdzać małego tak wczoraj dla spokoju szukalam tetna. Ja juz mam wizje ze to jednak wody i on się nie ma juz jak ruszac..
Zobaczymy co bedzie dzis.
Zgadzam się. W razie co lepiej sprawdzic o jeden raz za dużo [emoji8][emoji8]Pojechała bym do szpitala , Malina nie czekaj nie wiadomo co sie dzieje w środku [emoji52]
Na czytałam sie ze rybi zapach maja.. Nie wiem nawet co to za zapach.. Ogolnie ten jest dziwny i moze to faktycznie infekcja.. Nie chce panikowac ostatnio dostalam opiernicz za ta panike co podnioslam szuflade i sie przeciążylam. Tetno znajduje tylko skubanca nie czuje moze sie gdzies wcisnal.. Tez odpoczywa bo stres i szpitalne napięcie bylo ogromne. Zaczekam az wszyscy w domu wstana i zjemy sniadanie. Jak po sniadaniu sie nie ruszy to zadzwonię do gina i tak musze skonsultować lek. Mamy sie wszyscy odrobaczyc zentelem a jak byk napisane ze w ciąży nie wolno a pediatra corki mi kazal bo to się nie wchłania do krwioobiegu. Ale czytam ulotkę ze sie wchlania i nalezy unikać tlustych wedlin, smalcu, masla i fast food bo wspomaga wchlanianie. I tak samo w aptece mi powiedziala ze nie bralaby bo on ma zbyt duzo skutkow ubocznych.Mallina wody płodowe są bezwonne, mysle ze to predzej infekcja ale z tym tez szybko do lekarza