reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nam codziennie meczenie nie sluzylo podobno oslabia plemniki. My ppstawilismy na owulacje i dzien przed owu zaszalelismy i potem dzien po owu pod rzad dwa dni. Udalo sie. Ale nie wiem czy to przez te dni czy to byl nasz czas. Z tym ze owu potwierdzona monitoringiem.
Jesli wiesz w jakim dniu cyklu masz owu to ja bym tak co 2 dni meczyla tak by zadzialac przed szczytem owu i nawet w dniu owu, poprawic po tez mozna:p
Bardzo dziękuję ;) to ruszamy z 3cs. Być może do trzech razy sztuka :D

Bardzo dziękuję ;) to ruszamy z 3cs. Być może do trzech razy sztuka :D
U nas tak wlasnie bylo. 3cs byl tym szczęśliwym :)

Ale dzis sie niepokoje.. Podczas pobytu z corka mialam wrazenie ze ciagle mokre majtki mi sis robią nie zdazalam zmieniac i dziwny zapach. Albo infekcja albo w najgorszym wypadku wody plodowe. Dzis wstalam i tez ledwo doszlam do wc tako bol i parcie na pecherz a finalnie te siku lecialo ze mnie tak powoli i nie moglam w zaden sposob tego szybciej zrobic.. Od wczoraj popołudniu nie czuje ruchow i o ile juz nie musialam detektorem sprawdzać małego tak wczoraj dla spokoju szukalam tetna. Ja juz mam wizje ze to jednak wody i on się nie ma juz jak ruszac..
Zobaczymy co bedzie dzis.

Ale dzis sie niepokoje.. Podczas pobytu z corka mialam wrazenie ze ciagle mokre majtki mi sis robią nie zdazalam zmieniac i dziwny zapach. Albo infekcja albo w najgorszym wypadku wody plodowe. Dzis wstalam i tez ledwo doszlam do wc tako bol i parcie na pecherz a finalnie te siku lecialo ze mnie tak powoli i nie moglam w zaden sposob tego szybciej zrobic.. Od wczoraj popołudniu nie czuje ruchow i o ile juz nie musialam detektorem sprawdzać małego tak wczoraj dla spokoju szukalam tetna. Ja juz mam wizje ze to jednak wody i on się nie ma juz jak ruszac..
Pojechała bym do szpitala , Malina nie czekaj nie wiadomo co sie dzieje w środku [emoji52]

Pojechała bym do szpitala , Malina nie czekaj nie wiadomo co sie dzieje w środku [emoji52]
Zgadzam się. W razie co lepiej sprawdzic o jeden raz za dużo [emoji8][emoji8]

Mallina wody płodowe są bezwonne, mysle ze to predzej infekcja ale z tym tez szybko do lekarza
Na czytałam sie ze rybi zapach maja.. Nie wiem nawet co to za zapach.. Ogolnie ten jest dziwny i moze to faktycznie infekcja.. Nie chce panikowac ostatnio dostalam opiernicz za ta panike co podnioslam szuflade i sie przeciążylam. Tetno znajduje tylko skubanca nie czuje moze sie gdzies wcisnal.. Tez odpoczywa bo stres i szpitalne napięcie bylo ogromne. Zaczekam az wszyscy w domu wstana i zjemy sniadanie. Jak po sniadaniu sie nie ruszy to zadzwonię do gina i tak musze skonsultować lek. Mamy sie wszyscy odrobaczyc zentelem a jak byk napisane ze w ciąży nie wolno a pediatra corki mi kazal bo to się nie wchłania do krwioobiegu. Ale czytam ulotkę ze sie wchlania i nalezy unikać tlustych wedlin, smalcu, masla i fast food bo wspomaga wchlanianie. I tak samo w aptece mi powiedziala ze nie bralaby bo on ma zbyt duzo skutkow ubocznych.

reklama
Do góry