reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A ja dziś popołudniówka od 15-24:00 [emoji24] ale pocieszam się tym, że to tylko jedna taka i jutro już normalnie koncze o 22:30 i weekend wolny. Obiecałam mojemu starszakowi, że pójdziemy do kina na Grincha. Była któraś?

A ja dziś popołudniówka od 15-24:00 [emoji24] ale pocieszam się tym, że to tylko jedna taka i jutro już normalnie koncze o 22:30 i weekend wolny. Obiecałam mojemu starszakowi, że pójdziemy do kina na Grincha. Była któraś?

Ja byłam- zabrałam mojego syna i siostrzeńca po 6 lat :) Bajka im się podobała, naśmiali się i w sumie ja tez :) Jak będzie możliwość wykupić gdzieś na internecie dostęp to Na pewno obejrzymy bliżej gwiazdki jeszcze raz. :)

A tak poza tym to współczuje tych zmian w pracy...

Ja byłam- zabrałam mojego syna i siostrzeńca po 6 lat :) Bajka im się podobała, naśmiali się i w sumie ja tez :) Jak będzie możliwość wykupić gdzieś na internecie dostęp to Na pewno obejrzymy bliżej gwiazdki jeszcze raz. :)

A tak poza tym to współczuje tych zmian w pracy...

A historia taka sama jak filmu? Czy coś zmienili?

Dziewczyny beta po 48 godz. 1110,16 poprzednia 526,47 według kalkulatora w internecie jest dobrze, jejku jaki stres :) jutro wizyta u gina ale pewnie nic nie zobaczymy, ale pokaże przynajmniej betę i zobaczy czy w środku nic niepokojącego się nie dzieje.
Malina współczuję szpitala :( u mnie była szwagierka z synkiem w nd a w poniedziałek oboje anginę mieli i mnie też coś gardło drapie aż się boje eh

Dziewczyny kończy mi się Prenatal, a mam jeszcze pół opakowania Femibionu mogę wybrać czy nie powinno się zmieniać witamin jeśli mają inne składy ?

reklama
Do góry