reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny chyba mój entuzjazm z betą opadł rozmawiam z koleżanką, że ona w 4+6 tc miała ponad 3600, a owu też dość późno bo koło 17-18 dc i zastanawiam się czy jednak ta beta nie jest za niska...
Paula nie porownuj. Ja mialam bete 41 a na moim etapie dziewczyny mialy po 800..wszystko zalezy od zagniezdzania. Sama owu to nie wszystko. A beta szybko rośnie, podwaja sie co 48h i naprawde najglupsze co mozna robic to porownywav wyniki z kolezankami. Ciesz sie! Jesteś w ciazy. Gratuluję

reklama
Kto mi powie jak tego uzyc? Mam jutro do tego nabrac mocz corki z pojemniczka.
IMG_20181204_202719.jpg

Załączniki

• IMG_20181204_202719.jpg
    IMG_20181204_202719.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 344
Paula nie porownuj. Ja mialam bete 41 a na moim etapie dziewczyny mialy po 800..wszystko zalezy od zagniezdzania. Sama owu to nie wszystko. A beta szybko rośnie, podwaja sie co 48h i naprawde najglupsze co mozna robic to porownywav wyniki z kolezankami. Ciesz sie! Jesteś w ciazy. Gratuluję
Może rzeczywiście powinnam zacząć się cieszyć że nic niepokojącego się nie dzieje, a nie wymyślać, ale my kobiety to chyba lubimy robić problem z niczego :p

Nie działa to jak strzykawka ? To białe ciągniesz do siebie co trzymasz palcami, a ta góra musi zostać zdjęta chyba że to grubszy temat :p
No wlasnie nie wiem jak to uzyc. . Czy tylko zaciagnac i zakrecic koreczkiem. Szukam instrukcji i sa inne strzykawki tego modelu. Najwyzej przedzwonię rano do przychodni.

Cześć Dziewczyny...
Mam dziwny okres w życiu... w zeszłym roku 12 grudnia pronilam druga ciążę, a w maju trzecią z terminem na 10 grudnia. Teraz jestem w czwartej i nie umiem się cieszyć - boję się jak diabli. Obie ciążę zatrzymały się mniej więcej w tym samym momencie i teraz ten moment przypada w święta:(
Och :(
Pocieszam się tym, ze strasznie mnie mdli ostatnio i jestem zmeczona- trzymam się tych objawów kurczowo...
W mikołajki idę do gin i z jednej strony nie mogę się doczekać A z drugiej mam przeczucie, ze nie usłyszę nic dobrego.... :/ :(
Przykro mi... ale trzeba mieć nadzieje i wierzyć, ze teraz będzie dobrze❤️
Wiesz co było przyczyna?

Może rzeczywiście powinnam zacząć się cieszyć że nic niepokojącego się nie dzieje, a nie wymyślać, ale my kobiety to chyba lubimy robić problem z niczego :p
Ja sie tez balam choc nie mialam ku temu zadnych podstaw. 1 ciaza od poczatku zdrowa i szczesliwa. 2ga ciaza udana w 3 cyklu a mialam obawy wewnetrznie.. Ale powiedzialam sobie ze musze myslec dobrze i wtedy bedzie dobrze. Nie ma senau sciagac na siebie czarnych scenariuszy.

Ja sie tez balam choc nie mialam ku temu zadnych podstaw. 1 ciaza od poczatku zdrowa i szczesliwa. 2ga ciaza udana w 3 cyklu a mialam obawy wewnetrznie.. Ale powiedzialam sobie ze musze myslec dobrze i wtedy bedzie dobrze. Nie ma senau sciagac na siebie czarnych scenariuszy.
Może i masz rację może trzeba wierzyć że tamta sytaucja to przypadek...
Mam nadzieję i żyje ta nadzieja, byłam 2 listopada na grobie aniołków i prosiłam o dzieciątko mam nadzieję, że moje marzenie się spełni i w sierpniu będę mamą :)

reklama
Do góry