reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny chyba mój entuzjazm z betą opadł rozmawiam z koleżanką, że ona w 4+6 tc miała ponad 3600, a owu też dość późno bo koło 17-18 dc i zastanawiam się czy jednak ta beta nie jest za niska...
Paula nie porownuj. Ja mialam bete 41 a na moim etapie dziewczyny mialy po 800..wszystko zalezy od zagniezdzania. Sama owu to nie wszystko. A beta szybko rośnie, podwaja sie co 48h i naprawde najglupsze co mozna robic to porownywav wyniki z kolezankami. Ciesz sie! Jesteś w ciazy. Gratuluję

reklama
Kto mi powie jak tego uzyc? Mam jutro do tego nabrac mocz corki z pojemniczka.
IMG_20181204_202719.jpg

Załączniki

• IMG_20181204_202719.jpg
    IMG_20181204_202719.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 347
Paula nie porownuj. Ja mialam bete 41 a na moim etapie dziewczyny mialy po 800..wszystko zalezy od zagniezdzania. Sama owu to nie wszystko. A beta szybko rośnie, podwaja sie co 48h i naprawde najglupsze co mozna robic to porownywav wyniki z kolezankami. Ciesz sie! Jesteś w ciazy. Gratuluję
Może rzeczywiście powinnam zacząć się cieszyć że nic niepokojącego się nie dzieje, a nie wymyślać, ale my kobiety to chyba lubimy robić problem z niczego :p

Nie działa to jak strzykawka ? To białe ciągniesz do siebie co trzymasz palcami, a ta góra musi zostać zdjęta chyba że to grubszy temat :p
No wlasnie nie wiem jak to uzyc. . Czy tylko zaciagnac i zakrecic koreczkiem. Szukam instrukcji i sa inne strzykawki tego modelu. Najwyzej przedzwonię rano do przychodni.

Cześć Dziewczyny...
Mam dziwny okres w życiu... w zeszłym roku 12 grudnia pronilam druga ciążę, a w maju trzecią z terminem na 10 grudnia. Teraz jestem w czwartej i nie umiem się cieszyć - boję się jak diabli. Obie ciążę zatrzymały się mniej więcej w tym samym momencie i teraz ten moment przypada w święta:(
Och :(
Pocieszam się tym, ze strasznie mnie mdli ostatnio i jestem zmeczona- trzymam się tych objawów kurczowo...
W mikołajki idę do gin i z jednej strony nie mogę się doczekać A z drugiej mam przeczucie, ze nie usłyszę nic dobrego.... :/ :(
Przykro mi... ale trzeba mieć nadzieje i wierzyć, ze teraz będzie dobrze❤️
Wiesz co było przyczyna?

Może rzeczywiście powinnam zacząć się cieszyć że nic niepokojącego się nie dzieje, a nie wymyślać, ale my kobiety to chyba lubimy robić problem z niczego :p
Ja sie tez balam choc nie mialam ku temu zadnych podstaw. 1 ciaza od poczatku zdrowa i szczesliwa. 2ga ciaza udana w 3 cyklu a mialam obawy wewnetrznie.. Ale powiedzialam sobie ze musze myslec dobrze i wtedy bedzie dobrze. Nie ma senau sciagac na siebie czarnych scenariuszy.

Ja sie tez balam choc nie mialam ku temu zadnych podstaw. 1 ciaza od poczatku zdrowa i szczesliwa. 2ga ciaza udana w 3 cyklu a mialam obawy wewnetrznie.. Ale powiedzialam sobie ze musze myslec dobrze i wtedy bedzie dobrze. Nie ma senau sciagac na siebie czarnych scenariuszy.
Może i masz rację może trzeba wierzyć że tamta sytaucja to przypadek...
Mam nadzieję i żyje ta nadzieja, byłam 2 listopada na grobie aniołków i prosiłam o dzieciątko mam nadzieję, że moje marzenie się spełni i w sierpniu będę mamą :)

reklama
Do góry