reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny wynik bety 526 dziś 35 dc, owu około 17 dc myślicie, że w porządku ? Ale TSH strasznie później normy, niższe niż dwa tyg temu 0,0165 :(

Dziewczyny chyba mój entuzjazm z betą opadł rozmawiam z koleżanką, że ona w 4+6 tc miała ponad 3600, a owu też dość późno bo koło 17-18 dc i zastanawiam się czy jednak ta beta nie jest za niska...

Dziewczyny chyba mój entuzjazm z betą opadł rozmawiam z koleżanką, że ona w 4+6 tc miała ponad 3600, a owu też dość późno bo koło 17-18 dc i zastanawiam się czy jednak ta beta nie jest za niska...
Porównywanie bety z kimkolwiek innym jest najgorsza rzeczą. Każda ciąża inna, każda w innym dniu, kazdy organizm inny itp.

Kochaa nie swirujj ! Wynik masz dobry ! Przecież od czegos ta beta musi zaczac rosnac a u ciebie ten wynik wcale maly nie jest [emoji6]
Liczy sie przyrost a nie pojedynczy wynik bo jak pewnie dobrze wiesz widelki bety sa na prawde baaardzo szerokie...

Nie wiem po co sie tak porównywać [emoji57] dam ci przyklad : dwie dziewczyny, obie robily betę w 4+3 około 13dni po owu, u jednej wynik ponad 11000 a u drugiej 100 - u jednej i drugiej zdrowe ciążę [emoji6]
Takze nie sugeruj sie tym jak tak bylo u kolezanki [emoji6] to zaden wyznacznik [emoji6]
Twoja beta jak na ten czas jest bardzo ladna i tego sie trzymaj [emoji6][emoji106]

Kochaa nie swirujj ! Wynik masz dobry ! Przecież od czegos ta beta musi zaczac rosnac a u ciebie ten wynik wcale maly nie jest [emoji6]
Liczy sie przyrost a nie pojedynczy wynik bo jak pewnie dobrze wiesz widelki bety sa na prawde baaardzo szerokie...

Nie wiem po co sie tak porównywać [emoji57] dam ci przyklad : dwie dziewczyny, obie robily betę w 4+3 około 13dni po owu, u jednej wynik ponad 11000 a u drugiej 100 - u jednej i drugiej zdrowe ciążę [emoji6]
Takze nie sugeruj sie tym jak tak bylo u kolezanki [emoji6] to zaden wyznacznik [emoji6]
Twoja beta jak na ten czas jest bardzo ladna i tego sie trzymaj [emoji6][emoji106]
Dzięki ! ;) Chyba potrzebuje żebyś ktoś postawił mnie do pionu! Rano prosilam żeby była pozytywna żeby to wszystko nie okazało się jakimś snem teraz świruje, że beta za mala, a mój mąż pomimo dwóch dni ciąży zaczyna mnie mieć dosyć :p Kamila z natłoku emocji zapomniałam ci serdecznie pogratulować brzdąca! Nawet nie wiesz jak się cieszę, że u Was wszystko w porządku :)

reklama
Dzięki ! ;) Chyba potrzebuje żebyś ktoś postawił mnie do pionu! Rano prosilam żeby była pozytywna żeby to wszystko nie okazało się jakimś snem teraz świruje, że beta za mala, a mój mąż pomimo dwóch dni ciąży zaczyna mnie mieć dosyć [emoji14] Kamila z natłoku emocji zapomniałam ci serdecznie pogratulować brzdąca! Nawet nie wiesz jak się cieszę, że u Was wszystko w porządku :)
W razie czego sluze pomoca w postawieniu do pionu [emoji106] wiem jak to jest i wiem jak sie stresujesz [emoji6] tez jedna ciaze stracilam wiec rozumiem cie doskonale. W tej ciazy swirowac przestałam dopiero w zeszlym tygodniu [emoji6] a przecież u mnie juz 14tc [emoji6]
U Ciebie tez na pewno wszystko bedzie dobrze, staraj sie tak nie denerwowac, pamietaj ze stres nie jest dobry dla twojego lokatora [emoji6]

No i dziekuje za gratulacje [emoji8]

Do góry