paulina1994
Fanka BB :)
Byłam dziś zrobić TSH i beta HCG wynik ma być wieczorem, a strach mnie paraliżuje normalnie :/ na niczym nie mogę się skupić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do tsh to w ta strone nie za bardzo sie znam...Dziewczyny wynik bety 526 dziś 35 dc, owu około 17 dc myślicie, że w porządku ? Ale TSH strasznie później normy, niższe niż dwa tyg temu 0,0165
Oby rosła odpowiednio i będzie dobrzeCo do tsh to w ta strone nie za bardzo sie znam...
Ale beta bardzo ladna [emoji106] gratuluję [emoji4]
Porównywanie bety z kimkolwiek innym jest najgorsza rzeczą. Każda ciąża inna, każda w innym dniu, kazdy organizm inny itp.Dziewczyny chyba mój entuzjazm z betą opadł rozmawiam z koleżanką, że ona w 4+6 tc miała ponad 3600, a owu też dość późno bo koło 17-18 dc i zastanawiam się czy jednak ta beta nie jest za niska...
Niby wiem, ale człowiekowi już głupie myśli chodzą po głowie...powtórzę w czwartek i się okaże, w piątek wizyta ciekawe co mój gin powie...Porównywanie bety z kimkolwiek innym jest najgorsza rzeczą. Każda ciąża inna, każda w innym dniu, kazdy organizm inny itp.
Kochaa nie swirujj ! Wynik masz dobry ! Przecież od czegos ta beta musi zaczac rosnac a u ciebie ten wynik wcale maly nie jest [emoji6]Dziewczyny chyba mój entuzjazm z betą opadł rozmawiam z koleżanką, że ona w 4+6 tc miała ponad 3600, a owu też dość późno bo koło 17-18 dc i zastanawiam się czy jednak ta beta nie jest za niska...
Dzięki ! Chyba potrzebuje żebyś ktoś postawił mnie do pionu! Rano prosilam żeby była pozytywna żeby to wszystko nie okazało się jakimś snem teraz świruje, że beta za mala, a mój mąż pomimo dwóch dni ciąży zaczyna mnie mieć dosyć Kamila z natłoku emocji zapomniałam ci serdecznie pogratulować brzdąca! Nawet nie wiesz jak się cieszę, że u Was wszystko w porządkuKochaa nie swirujj ! Wynik masz dobry ! Przecież od czegos ta beta musi zaczac rosnac a u ciebie ten wynik wcale maly nie jest [emoji6]
Liczy sie przyrost a nie pojedynczy wynik bo jak pewnie dobrze wiesz widelki bety sa na prawde baaardzo szerokie...
Nie wiem po co sie tak porównywać [emoji57] dam ci przyklad : dwie dziewczyny, obie robily betę w 4+3 około 13dni po owu, u jednej wynik ponad 11000 a u drugiej 100 - u jednej i drugiej zdrowe ciążę [emoji6]
Takze nie sugeruj sie tym jak tak bylo u kolezanki [emoji6] to zaden wyznacznik [emoji6]
Twoja beta jak na ten czas jest bardzo ladna i tego sie trzymaj [emoji6][emoji106]
W razie czego sluze pomoca w postawieniu do pionu [emoji106] wiem jak to jest i wiem jak sie stresujesz [emoji6] tez jedna ciaze stracilam wiec rozumiem cie doskonale. W tej ciazy swirowac przestałam dopiero w zeszlym tygodniu [emoji6] a przecież u mnie juz 14tc [emoji6]Dzięki ! Chyba potrzebuje żebyś ktoś postawił mnie do pionu! Rano prosilam żeby była pozytywna żeby to wszystko nie okazało się jakimś snem teraz świruje, że beta za mala, a mój mąż pomimo dwóch dni ciąży zaczyna mnie mieć dosyć [emoji14] Kamila z natłoku emocji zapomniałam ci serdecznie pogratulować brzdąca! Nawet nie wiesz jak się cieszę, że u Was wszystko w porządku