paulina1994
Fanka BB :)
Nie ciążą tylko blada kreskapodlamana czym? Ze test pokazal ciążę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ciążą tylko blada kreskapodlamana czym? Ze test pokazal ciążę?
Kochana nic sie nie martw na zapas ! Jest ciaza wiec gratuluje [emoji8][emoji8]Cześć jestem trochę podłamana @ miała być sobota/niedziela, nie dostałam, dzisiaj rano zrobiłam test teoretycznie z pierwszego moczu bo rano zrobiłam siku i czasu na test nie było, wróciłam po godzinie w między czasie nic nie piłam no i zrobiłam test, ta kreska jakaś blada![]()
Jesli ktoś sie boi bo wczesniejsza ciaze stracił to tu nie ma nic dziwnego i przesadnego. Czlowiek mimowolnie wszystko porownuje do poprzedniej ciąży...Ja rozumiem ze mozna mieć obawy ale kurde bez przesady! Jedne z nas szukają cienia cienia i jak go widza pod światło to juz sie cieszą a jak ktos ma kreske to swiruje ze chyba za blada..
Przepraszam za szczerość ale ja bym sie dala pokroic za taka kreske i nawet bym nie pomyslala ze jest blada.
Po poronieniu strach mi towarzyszy o wszystko uwierz nawet, że kreska jest bladaJa rozumiem ze mozna mieć obawy ale kurde bez przesady! Jedne z nas szukają cienia cienia i jak go widza pod światło to juz sie cieszą a jak ktos ma kreske to swiruje ze chyba za blada..
Przepraszam za szczerość ale ja bym sie dala pokroic za taka kreske i nawet bym nie pomyslala ze jest blada.
Gratulacje!!!:-*bez wątpliwości można gratulować:-)Cześć jestem trochę podłamana @ miała być sobota/niedziela, nie dostałam, dzisiaj rano zrobiłam test teoretycznie z pierwszego moczu bo rano zrobiłam siku i czasu na test nie było, wróciłam po godzinie w między czasie nic nie piłam no i zrobiłam test, ta kreska jakaś blada![]()
Dziękuje, ot to całe wytłumaczenie mojego stanuJesli ktoś sie boi bo wczesniejsza ciaze stracił to tu nie ma nic dziwnego i przesadnego. Czlowiek mimowolnie wszystko porownuje do poprzedniej ciąży...
Mam nadzieję bo cieszę się a jednocześnie strach mnie ogarnia@paulina1994 Gratuje z całego serca. Ja takie kreski miałam w obu ciążach 2 dni po terminie @.Teraz z tych kresek mam córkę i syna. Będzie dobrze.