@paulina1994 gratuluję nie martw się na zapas. Wszystko będzie dobrze to że słabsza kreska to nie oznacza że coś jest nie tak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, chyba za bardzo panikuje, ale po poronieniu to człowiek ma setki myśli@paulina1994 gratuluję nie martw się na zapas. Wszystko będzie dobrze to że słabsza kreska to nie oznacza że coś jest nie tak.
Ciesz się że udało i nie martw na zapas. Mi się nie udało po stracie zajść a minęło już 6 tygodni. Jestem u pod opieką lekarza i zaczynam starania w tym miesiącu. Głowa do góry będzie dobrzeWiem, chyba za bardzo panikuje, ale po poronieniu to człowiek ma setki myśli
Martwi się i też bym miała trochę obaw. Ale trzeba myśleć pozytywnie i że tym razem będziemy mieć szczęśliwie nudnych 9 miesięcy bez żadnych komplikacji.Ja to nawet w połowie bledsza kreska bym sie cieszyła a ty załamana [emoji33][emoji33][emoji33]
Ta kreska po terminie @ raczej powinna być lepsza w poprzedniej ciąży w dniu @ fakt test "10" była jak kontrolna, ten mam "20"...
Chciałabym podziękować, ale chyba jeszcze się boje
Moze rzeczywiście przesadzamJa to nawet w połowie bledsza kreska bym sie cieszyła a ty załamana [emoji33][emoji33][emoji33]
Takie historie napawają mnie optymizmem szczęśliwego rozwiązania :*Ja mocne miałam dopiero grubo tydzień po terminie @ i to z pierwszego siku. 1-2 dni po terminie lekko różowe były. Zdecydowanie jaśniejsze. A dziś kończę 31 tydzień. Ciesz się [emoji846] Gratuluje
Ja podobną kreskę miałam dzień po terminie przy becie ponad 300. Zrób betęTa kreska po terminie @ raczej powinna być lepsza w poprzedniej ciąży w dniu @ fakt test "10" była jak kontrolna, ten mam "20"...
Chciałabym podziękować, ale chyba jeszcze się boje
Myślę nad beta ale nie mam za bardzo jak powtórzyć żeby wbić się w te 48hJa podobną kreskę miałam dzień po terminie przy becie ponad 300. Zrób betę
podlamana czym? Ze test pokazal ciążę?Cześć jestem trochę podłamana @ miała być sobota/niedziela, nie dostałam, dzisiaj rano zrobiłam test teoretycznie z pierwszego moczu bo rano zrobiłam siku i czasu na test nie było, wróciłam po godzinie w między czasie nic nie piłam no i zrobiłam test, ta kreska jakaś blada