reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć jestem trochę podłamana @ miała być sobota/niedziela, nie dostałam, dzisiaj rano zrobiłam test teoretycznie z pierwszego moczu bo rano zrobiłam siku i czasu na test nie było, wróciłam po godzinie w między czasie nic nie piłam no i zrobiłam test, ta kreska jakaś blada :(
Czym ty sie lamiesz? Przypomnij sobie moje blade testy. Tydzien po spodziewanej @ dopiero mialam takie mega ciemne krechy. Gratuluję :)

Doczytalam skąd obawy i w pełni rozumiem. Kobiety bez straty ciagle sie martwia ale te ktore stracily sa 100 razy bardziej wyczulone. Na szczescie kazda ciaza inna i nie moze byc zawsze zle. Trzeba myslec pozytywnie. Tym razem bedzie inaczej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny robiliście betę i kolejna po 48?... jadę do laboratorium na TSH bo ostatnio tak się rozchulało, że to pierwsza rzecz o którą muszę zadbać i myślę nad beta ale sama nie wiem widziałam, że niejednokrotnie przyrost był super a kończyło się jak kończyło i może nie ma sensu wydawać prawie 100 zł...sama nie wiem...
Ja robilam druga po 72h ale uwazam ze wlasnie badac przyrost to roznie moze byc. Jednym pięknie rosnie i wszystko z ciaza ok. Innym mimo pustego jaja rosnie również. Ja bym zrobila tylko te jedna potwierdzajaca ciaze i progesteron. W diagnostyce droga jest beta.

Ja nie pamietam jakiej intensywności miałam kreski na testach z chłopcami więc szacun ze wy pamiętacie. [emoji1307]

U nas starania w tym tygodniu. Poki co LH niski. Dobrze, że mam duzo testów. Przedwczoraj była wymiana nasienia co by sobie M. świeżutkie plemniczki hodował [emoji23]

Paulinka gratuluję :***[emoji7][emoji7] co do kreseczki nie martw się słońce, i tak jest ciemna tym bardziej że z drugiego moczu i czułość 20. Ja byłam 4razy w ciąży i bardzo różnie wychodziły testy po terminie. Najważniejsze że są dwie ;)
Tak jak dziewczyny piszą,zrób betę i progesteron (na to drugie jestem ostatnio wyczulona) i słońce głowa do góry, wiem że jest trudno uwierzyć po stracie że będzie dobrze, ale dla tej małej iskiereczki warto [emoji8]

Dziewczyny ja wam to pisze, ten grudzień będzie magiczny w kreseczki :)

Ja robilam druga po 72h ale uwazam ze wlasnie badac przyrost to roznie moze byc. Jednym pięknie rosnie i wszystko z ciaza ok. Innym mimo pustego jaja rosnie również. Ja bym zrobila tylko te jedna potwierdzajaca ciaze i progesteron. W diagnostyce droga jest beta.

Droga? Ja wszytsko robie w Daignkstyce i za betę płaciłam 24 zł? Normalna cena [emoji846]

Cześć dziewczyny ja też robiłam test jutro mam dostać @ ters zrobiłam w sobotę nawet dwa na obydwóch wyszły blade kreski . Mam nadzieję że jest to ciąża i mogę się cieszyć jutro rano zrobię kolejny test . Fakt że czuje się nie fajnie ciągle mi się chce spać bolą mnie piersi przy nawet delikatnym dotyku . Do tego brzuch boli jak na okres i plecy .

Cześć dziewczyny ja też robiłam test jutro mam dostać @ ters zrobiłam w sobotę nawet dwa na obydwóch wyszły blade kreski . Mam nadzieję że jest to ciąża i mogę się cieszyć jutro rano zrobię kolejny test . Fakt że czuje się nie fajnie ciągle mi się chce spać bolą mnie piersi przy nawet delikatnym dotyku . Do tego brzuch boli jak na okres i plecy .
Jest druga kreseczka jest ciąża, gratulacje dla Was :)
Objawy masz obiecujace. Ja ci prawda senność mam cały rok, ale piersi też mnie bolały w ciąży [emoji848]

Jak tak ladnie testy pokazuja nawet bladziochy przed terminem @ to raczej można sie juz cieszyc. Mnie tez nigdy piersi nie bola a zaczely bolec jakos w 5tyg ciazy i dopiero niedawno odpuscilo

reklama
Do góry