reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja rozumiem ze mozna mieć obawy ale kurde bez przesady! Jedne z nas szukają cienia cienia i jak go widza pod światło to juz sie cieszą a jak ktos ma kreske to swiruje ze chyba za blada..
Przepraszam za szczerość ale ja bym sie dala pokroic za taka kreske i nawet bym nie pomyslala ze jest blada.

Cześć jestem trochę podłamana @ miała być sobota/niedziela, nie dostałam, dzisiaj rano zrobiłam test teoretycznie z pierwszego moczu bo rano zrobiłam siku i czasu na test nie było, wróciłam po godzinie w między czasie nic nie piłam no i zrobiłam test, ta kreska jakaś blada :(
Kochana nic sie nie martw na zapas ! Jest ciaza wiec gratuluje [emoji8][emoji8]
Ja dwa dni po spodziewanej @ mialam slabsza kreske z porannego moczu a juz zaraz || trym [emoji6]

Ja rozumiem ze mozna mieć obawy ale kurde bez przesady! Jedne z nas szukają cienia cienia i jak go widza pod światło to juz sie cieszą a jak ktos ma kreske to swiruje ze chyba za blada..
Przepraszam za szczerość ale ja bym sie dala pokroic za taka kreske i nawet bym nie pomyslala ze jest blada.
Jesli ktoś sie boi bo wczesniejsza ciaze stracił to tu nie ma nic dziwnego i przesadnego. Czlowiek mimowolnie wszystko porownuje do poprzedniej ciąży...

Po poronieniu strach mi towarzyszy o wszystko uwierz nawet, że kreska jest blada

Cześć jestem trochę podłamana @ miała być sobota/niedziela, nie dostałam, dzisiaj rano zrobiłam test teoretycznie z pierwszego moczu bo rano zrobiłam siku i czasu na test nie było, wróciłam po godzinie w między czasie nic nie piłam no i zrobiłam test, ta kreska jakaś blada :(
Gratulacje!!!:-*bez wątpliwości można gratulować:-)

reklama
Dziewczyny robiliście betę i kolejna po 48?... jadę do laboratorium na TSH bo ostatnio tak się rozchulało, że to pierwsza rzecz o którą muszę zadbać i myślę nad beta ale sama nie wiem widziałam, że niejednokrotnie przyrost był super a kończyło się jak kończyło i może nie ma sensu wydawać prawie 100 zł...sama nie wiem...

Do góry