Ann89
Fanka BB :)
to razem czekamyBadania zaliczone. Od 18:00 na necie wyniki.
Najbardziej boję się tarczycy [emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to razem czekamyBadania zaliczone. Od 18:00 na necie wyniki.
Najbardziej boję się tarczycy [emoji33]
Przyszły mi testy owu z ciekawości już zrobilam teraz jednego. Dziś 5 dc a tu taka kreska... Czyli z tego wynika że owulacja może nastąpić za 3 dni ? Jak myślicie? Zobacz załącznik 902230
Jeszcze nie ma wyników. Mają system rozjechany i może być tak, że wyniki będą dopiero jutro ale mogą naprawić usterkę i dzisiaj będą ale to już nie jest zbyt pewne.@ForgetMeeNot, @Malaga00 trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] Wszystko będzie dobrze! Musi!
@Migdalove jak tam wynik bety? Mam nadzieję, że za 2 tygodnie będzie już wszystko ładnie widac[emoji110][emoji110][emoji110]
@Sikoraa witaj i rozgosc sie
@IrenaX wcale mnie nie pociesza że do Ciebie też @ idziebardzo bym chciała żebyś nosiła już serduszko pod swoim serduszkiem
a może @ nie przyjdzie? Oby, oby
![]()
Ta kreska co jest teraz jasno różowa musi być jeszcze mocniejsza od tej kontrolnej to wtedy owulacja nastąpi ...Przyszły mi testy owu z ciekawości już zrobilam teraz jednego. Dziś 5 dc a tu taka kreska... Czyli z tego wynika że owulacja może nastąpić za 3 dni ? Jak myślicie? Zobacz załącznik 902230
Dokładnie coraz więcej kobiet ma problemDziekuje. Kurde i jakaś epidemia, ze tyle kobiet ma problemy z zajściemnigdy bym nie pomyślała, ze jest to taki problem...
3 mam kciuki również za Ciebie i inne dziewczynyW koncu kiedyś nadejdzie ten piękny dzień
![]()
Moze lepiej zatestujMiesiączka mi się spóźnia 7 dni dziś rano miałam brązowe plamienie a teraz nic nie mam . Kurcze jak do jutra nie dostanę @ może zatestuje... Albo się rozkręci i jeszcze wieczorem dostanęmoże się wezmę lepiej za prasowanie
i nie myślę tyle hehe