reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kochana jakbym słyszała siebie! Ja to samo.
Ale nie stresuj się, będzie dobrze na pewno! [emoji173]️[emoji173]️ 3mam mocnooo kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
[emoji17][emoji17] Nie dziękuję żeby nie zapeszyć [emoji17] [emoji9] Zajmuje głowę czymś innym, tzn staram się [emoji17] Ale jak coraz bliżej wizyty to czuje się zestresowana

reklama
Ja jestem tak zamieszana że nie zwróciłam uwagi, że dziś właśnie zaczęłam 12 tydzień. Bo każdego czwartku zaczynam nowy tydzień ciąży

Badania zaliczone. Od 18:00 na necie wyniki.
Najbardziej boję się tarczycy [emoji33]

Kciuki zaciśnięte za dobre wyniki.

Ja już z kolei po wyrwaniu zęba już. Szybko poszlo, z 20 minut i było po wszystkim.
Wzięłam sobie mocniejsze znieczulenie tam, więc póki co jeszcze mnie trzyma trochę, więc bólu nie czuje, tylko krew się sączy. Czekam aż znieczulenie puści i zobaczę jak się będę czuła, ale może nie będzie tak źle :)

To jest jakaś epidemia nadchodzących @@@@@@@@@@@@ brrrrrrrr :( jejciu 23 cs życzę ci z całego seducha żeby się w końcu udało :)
Dziekuje. Kurde i jakaś epidemia, ze tyle kobiet ma problemy z zajściem :szok::sad: nigdy bym nie pomyślała, ze jest to taki problem...
3 mam kciuki również za Ciebie i inne dziewczyny ❤️✊ W koncu kiedyś nadejdzie ten piękny dzień ❤️

Kciuki zaciśnięte za dobre wyniki.

Ja już z kolei po wyrwaniu zęba już. Szybko poszlo, z 20 minut i było po wszystkim.
Wzięłam sobie mocniejsze znieczulenie tam, więc póki co jeszcze mnie trzyma trochę, więc bólu nie czuje, tylko krew się sączy. Czekam aż znieczulenie puści i zobaczę jak się będę czuła, ale może nie będzie tak źle :)
Ja 2 lata temu wytrwałam 6tke :/ ogólnie samo wyrwanie nie bolało (a nawet wole wyrywać niż maja mi tam wiercić i ma bolec) ale później jak znieczulenie ustąpiło to trochę bolało jeszcze, a dziura mi została jak po bombie na szczęście ładnie się zagoiło - ale tez trochę to trwało

[emoji17][emoji17] Nie dziękuję żeby nie zapeszyć [emoji17] [emoji9] Zajmuje głowę czymś innym, tzn staram się [emoji17] Ale jak coraz bliżej wizyty to czuje się zestresowana
No pewnie jest to trochę nieuniknione, bo wiem jak ja szlam na wizytę. Fajnie, ze to już prenatalne, ze ten najgorszy niepewny czas minął

reklama
Do góry