reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja mam tak samo właśnie. Tak samo miałam wczoraj jak zobaczyłam swoje badanie. Już miałam takie wizję [emoji17] Wariatka ze mnie. Ja u siebie też tego nie lubię ale to naprawdę silniejsze, przed wcześniejszą wizytą też cała w stresie bo nie wiedziałam czy już będzie zarodeczek i serduszko a było wszystko [emoji17] i ulga na chwilę. Teraz znowu to samo. Pewnie kolejne badanie i będzie też podobnie [emoji17]
Nie stresuj się będzie dobrze :) faktycznie czymś zająć myśli :) u nas na osiedlu jest epidenia brzuszków aż się łezka zakręci :) to jest coś wspaniałego zobaczyć zarodek bijące serduszko... ruchy maluszka.... :)

reklama
No to przybij pionie... U mnie też dzisiaj klasyczny spadek temperatury na łeb na szyję... Przynajmniej @ będzie w terminie... Trzymaj się kochana ty zaczniesz 11cs a ja 10 cs...
Dziewczyny pocieszę Was... u mnie tez się czai@, za 4 dni ma przyjść. Brzuch mnie już cmi.
Ja zacznę 23cs...

Dziewczyny od kiedy testujecie owu w którym dniu cyklu
Ja testuje od 9 DC bo mam cykle 26 dniowe. Dziś mają przyjść testy owu bo dostałam smsa od kuriera. Pomyślałam że będę testować cały cykl. Zobaczę co wyjdzie. Może mam później owulację niż mi się wydaje i dlatego trafić w ten dzień się nie udaje.

Trzymajcie proszę dziś kciuki za mnie i dzidzie [emoji17] Dziś prenatalne

[emoji17] Urodzę serce z nerwów chyba. Ja z natury jestem taka, że bardzo się przejmuję wszystkim. Wszystko bardziej przeżywam, odczuwam i czuję. Jestem panikarą też.

Od kilku dni chodzę i myślę jak to będzie, czego się dowiem, co usłyszę, czy będzie dobrze nie wiem czego się spodziewać [emoji17]
Kochana jakbym słyszała siebie! Ja to samo.
Ale nie stresuj się, będzie dobrze na pewno! ❤️❤️ 3mam mocnooo kciuki✊✊✊

reklama
Trzymajcie proszę dziś kciuki za mnie i dzidzie [emoji17] Dziś prenatalne

[emoji17] Urodzę serce z nerwów chyba. Ja z natury jestem taka, że bardzo się przejmuję wszystkim. Wszystko bardziej przeżywam, odczuwam i czuję. Jestem panikarą też.

Od kilku dni chodzę i myślę jak to będzie, czego się dowiem, co usłyszę, czy będzie dobrze nie wiem czego się spodziewać [emoji17]

Trzymam kciuki. O której masz wizytę ?

Do góry