1
174974
Gość
Coś jest nie tak bo plamię krwią. Jedziemy do lekarza.@Migdalove piękna beta suuuuuperrr!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś jest nie tak bo plamię krwią. Jedziemy do lekarza.@Migdalove piękna beta suuuuuperrr!!!
Uuuuu.. . to nie dobrze, ale zdarzyło się tu dziewczynom mieć plamienia na początku ciazy i dobrze się to kończyło. Bądź dobrej myśli Kochana. A my tu wszystkie trzymamy kciuki żeby było okCoś jest nie tak bo plamię krwią. Jedziemy do lekarza.
Więc wszystko dobrze u ciebie o ile dobrze pamiętam to przy becie 4000 widać pęcherzyk, tak więc na następnej wizycie napewno będzie :*Mam wynik bety. Zobacz załącznik 902254
Tak wszystko możliweChodzi mi o to że jak w 5 dniu cyklu jest taka kreska to prawdopodobnie owulka może nastąpić szybciej niż myślę.
A jakie masz normy laboratoryjne? (Każde labo ma swoje)dziewczyny, tyle tylko mam z wyników na te chwilę:
FT3 - 1,76 pg/ml
FT4 - 0,99 ng/dl
Estradiol 26,86 pg/ml
która się zna? na resztę czekam.
A jakie masz normy laboratoryjne? (Każde labo ma swoje)
No właśnie na pierwszy rzut oka wyglądają na za niskie, ale poczekaj na wynik TSH.
O nie[emoji22]Coś jest nie tak bo plamię krwią. Jedziemy do lekarza.