Ann89
Fanka BB :)
to razem czekamyBadania zaliczone. Od 18:00 na necie wyniki.
Najbardziej boję się tarczycy [emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to razem czekamyBadania zaliczone. Od 18:00 na necie wyniki.
Najbardziej boję się tarczycy [emoji33]
Przyszły mi testy owu z ciekawości już zrobilam teraz jednego. Dziś 5 dc a tu taka kreska... Czyli z tego wynika że owulacja może nastąpić za 3 dni ? Jak myślicie? Zobacz załącznik 902230
Jeszcze nie ma wyników. Mają system rozjechany i może być tak, że wyniki będą dopiero jutro ale mogą naprawić usterkę i dzisiaj będą ale to już nie jest zbyt pewne.@ForgetMeeNot, @Malaga00 trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] Wszystko będzie dobrze! Musi!
@Migdalove jak tam wynik bety? Mam nadzieję, że za 2 tygodnie będzie już wszystko ładnie widac[emoji110][emoji110][emoji110]
@Sikoraa witaj i rozgosc sie
@IrenaX wcale mnie nie pociesza że do Ciebie też @ idzie bardzo bym chciała żebyś nosiła już serduszko pod swoim serduszkiem a może @ nie przyjdzie? Oby, oby
Ta kreska co jest teraz jasno różowa musi być jeszcze mocniejsza od tej kontrolnej to wtedy owulacja nastąpi ... ale zbliża się wielkimi krokamiPrzyszły mi testy owu z ciekawości już zrobilam teraz jednego. Dziś 5 dc a tu taka kreska... Czyli z tego wynika że owulacja może nastąpić za 3 dni ? Jak myślicie? Zobacz załącznik 902230
Dokładnie coraz więcej kobiet ma problem Nam się też w końcu uda również trzymie za nas wszystkie kciukiDziekuje. Kurde i jakaś epidemia, ze tyle kobiet ma problemy z zajściem nigdy bym nie pomyślała, ze jest to taki problem...
3 mam kciuki również za Ciebie i inne dziewczyny W koncu kiedyś nadejdzie ten piękny dzień
Moze lepiej zatestujMiesiączka mi się spóźnia 7 dni dziś rano miałam brązowe plamienie a teraz nic nie mam . Kurcze jak do jutra nie dostanę @ może zatestuje... Albo się rozkręci i jeszcze wieczorem dostanę może się wezmę lepiej za prasowanie i nie myślę tyle hehe