reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Przyszły mi testy owu z ciekawości już zrobilam teraz jednego. Dziś 5 dc a tu taka kreska... Czyli z tego wynika że owulacja może nastąpić za 3 dni ? Jak myślicie?
IMG_20180927_135138.jpg

Załączniki

• IMG_20180927_135138.jpg
    IMG_20180927_135138.jpg
    68 KB · Wyświetleń: 232
Cześć dziewczyny! Dołączam się do Was. To mój pierwszy cykl starań. Mam trochę zawirowań zdrowotnych. Usunięta nadżerka, nawracające torbiele czynnościowe. Cykl był owocny, co wyraźnie widać na testach owu. Miesiączka (nie)będzie 4.10
IMG_20180921_175110.jpg

Załączniki

• IMG_20180921_175110.jpg
    IMG_20180921_175110.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 189
Przyszły mi testy owu z ciekawości już zrobilam teraz jednego. Dziś 5 dc a tu taka kreska... Czyli z tego wynika że owulacja może nastąpić za 3 dni ? Jak myślicie? Zobacz załącznik 902230

Hej, witam. Wstawiłam zdjęcie z moich testów owulacyjnych. Porównaj sobie. Zgodnie z tym co czułam i co pokazały testy, to 4 test był pozytywny. 5 zrobiłam następnego dnia. Owulacja wystąpiła w nocy.

@ForgetMeeNot, @Malaga00 trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊ Wszystko będzie dobrze! Musi!
@Migdalove jak tam wynik bety? Mam nadzieję, że za 2 tygodnie będzie już wszystko ładnie widac✊✊✊
@Sikoraa witaj i rozgosc sie:tak:
@IrenaX wcale mnie nie pociesza że do Ciebie też @ idzie:( bardzo bym chciała żebyś nosiła już serduszko pod swoim serduszkiem:tak: a może @ nie przyjdzie? Oby, oby:tak:

@ForgetMeeNot, @Malaga00 trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] Wszystko będzie dobrze! Musi!
@Migdalove jak tam wynik bety? Mam nadzieję, że za 2 tygodnie będzie już wszystko ładnie widac[emoji110][emoji110][emoji110]
@Sikoraa witaj i rozgosc sie:tak:
@IrenaX wcale mnie nie pociesza że do Ciebie też @ idzie:( bardzo bym chciała żebyś nosiła już serduszko pod swoim serduszkiem:tak: a może @ nie przyjdzie? Oby, oby:tak:
Jeszcze nie ma wyników. Mają system rozjechany i może być tak, że wyniki będą dopiero jutro ale mogą naprawić usterkę i dzisiaj będą ale to już nie jest zbyt pewne.

Przyszły mi testy owu z ciekawości już zrobilam teraz jednego. Dziś 5 dc a tu taka kreska... Czyli z tego wynika że owulacja może nastąpić za 3 dni ? Jak myślicie? Zobacz załącznik 902230
Ta kreska co jest teraz jasno różowa musi być jeszcze mocniejsza od tej kontrolnej to wtedy owulacja nastąpi ... :) ale zbliża się wielkimi krokami :)

Ostatnia edycja:
Dziekuje. Kurde i jakaś epidemia, ze tyle kobiet ma problemy z zajściem :szok::sad: nigdy bym nie pomyślała, ze jest to taki problem...
3 mam kciuki również za Ciebie i inne dziewczyny ❤️✊ W koncu kiedyś nadejdzie ten piękny dzień ❤️
Dokładnie coraz więcej kobiet ma problem :( Nam się też w końcu uda :) również trzymie za nas wszystkie kciuki :)

Miesiączka mi się spóźnia 7 dni dziś rano miałam brązowe plamienie a teraz nic nie mam . Kurcze jak do jutra nie dostanę @ może zatestuje... Albo się rozkręci i jeszcze wieczorem dostanę :( może się wezmę lepiej za prasowanie :) i nie myślę tyle hehe

reklama
Do góry