reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
To identycznie zaczniemy [emoji2]
Znaczy się mam taką nadzieję, że tak zacznę, że więcej niespodzianek się nie pojawi na mojej drodze :(

No ja też mam nadzieję, że w listopadzie mój chłop nie zacznie znów wydziwiać, więc też zobaczy w listopadzie jak to bedzie na 100%. Z nim to jest tak że on się po prostu chyba trochę boi ale ewidentnie bardzo chce, widać to po nim, musi się tylko wyluzować i oswoic z tą myślą :p.

Ale jak przynosił ten wózek co się nam trafił, to taki dumny z siebie był xD haha więc nie da się ukryć że myśli o maluchu równie mocno co ja :p

To super czytałam że miałaś spory problem z tą prolaktyną. A ja kochana miałam zacząć znowu starania od tego miesiąca obecnie mam owulke 13dc, ale niestety mąż ma antybiotyki bo wyszedł mu helikobakter w badaniu, więc niestety musimy się wstrzymać czyli zaczynam od października starania. Migdalove dała nam nadzieję!!
A u mnie w tym cyklu jakoś dziwnie z tą owu było.... Nie było skoku temperatury rosła powoli o 0,1 dziennie i wychodzi na to że była w 19 dc jeszcze nie miałam tak późno i od tego czasu Kłucie jajników zmieniło się w ból podbrzusza....

reklama
Ladymoon mam nadzieję, że zaraz będą wyniki! Ja ostatnio na betę czekałam 32 godz... no ale ja nie w PL no i też wiedziałam, jakiego wyniku sie spodziewać, więc byłam w innej sytuacji.

Do góry