Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testuj. Czekamy na wieściJa chyba muszę zatestowac bo wogole nie mam objawów na @ a jutro powinna przyjść.
Hej dziewczyny ja właśnie w przychodni siedzę. Czuje się kiepsko. Za 10 dni mam dostać okres ( oby nie przyszedł) powiedzieć lekarce że mogę być w ciąży?
Witam się w 1dc liczyłam na ten cykl. Przykro Ale nie poddaje się. I wogole jakoś wcześniej dostałam @ bo w 24 dc.
Ech źle się dziś z tym czuje. Nie lubie pierwszych dni okresu bo załamanie dopada..złość.. smutek..I wogole. Do bani.
Życzę dużo zdrówka. Grzecznie leż i odpoczywajMam L4 oskrzela mi zaatakowało. Ale u mnie to norma przy astmie. Zawsze zwykle przeziębienie kończy się zapaleniem oskrzeli. Powiedziałam lekarce o ewentualnej ciąży. Zapytała ile mi dni zostało do okresu i przepisała leki. Że nie powinno kolidować z ewentualną ciąża więc teraz łóżko i leki