reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mam L4 oskrzela mi zaatakowało. Ale u mnie to norma przy astmie. Zawsze zwykle przeziębienie kończy się zapaleniem oskrzeli. Powiedziałam lekarce o ewentualnej ciąży. Zapytała ile mi dni zostało do okresu i przepisała leki. Że nie powinno kolidować z ewentualną ciąża :) więc teraz łóżko i leki :)

No to odpoczywaj i kuruj się.

reklama
Hej dziewczynki. Troche mnie niebyło ;( musiałam się odciąć od tego całego stresu, i zajać się kilkoma sprawami z innej dziedziny. Na szczęście wracam, jeszcze pełna nadziei i optymizmu choć załamania też były.. za 5h wizyta u lekarza.. dziś uwaga.. 49dc ! W 36dc test negatywny.. ale od przedwczoraj uporczywie męczą mnie mdłości i wymioty, co prawda poza tym nic innego nie wskazuje na to że zaskoczyło. Ale kilka dni temu wyczytałam gdzieś na forum że dziewczyna w 38dc robiła test, negatywny a dwa tyg później lekarz stwierdził 6tc. Myślicie że jest dla mnie jeszcze nadzieja? Trzymajcie kciuki moje niezawodne!

Hej dziewczynki. Troche mnie niebyło ;( musiałam się odciąć od tego całego stresu, i zajać się kilkoma sprawami z innej dziedziny. Na szczęście wracam, jeszcze pełna nadziei i optymizmu choć załamania też były.. za 5h wizyta u lekarza.. dziś uwaga.. 49dc ! W 36dc test negatywny.. ale od przedwczoraj uporczywie męczą mnie mdłości i wymioty, co prawda poza tym nic innego nie wskazuje na to że zaskoczyło. Ale kilka dni temu wyczytałam gdzieś na forum że dziewczyna w 38dc robiła test, negatywny a dwa tyg później lekarz stwierdził 6tc. Myślicie że jest dla mnie jeszcze nadzieja? Trzymajcie kciuki moje niezawodne!

Ojej, No to trzymam kciuki! Wracaj do nas zaś z informacjami co i jak.

Dziekuje za mile slowa :) No tak przy biochemicznej teoretycznie mozna starac sie od razu tylko nie wiem czy bedziemy potrafili tak szybko. Boli mnie toi jeszcze bardziej smutek meza. Krotko moglismy cieszyc sie z pozytywnych testow ale to i tak boli :( Chociaz wiem, ze duzo bardziej by bolala strata na pozniejszym etapie, u nas to trwalo tylko kilka dni... Widocznie tak mialo byc, ze lepiej dla fasoki, ze musiala odejsc.
Genadia, jesteśmy na tym samym etapie. Testy pozytywne i beta wskazywała 3tydzień, 5 dni później beta poniżej 2 i tyle po ciąży :( w niedzielę już dostałam krwawienia i dzisiaj już jest tylko delikatne.

reklama
Do góry