reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nie rozumiem jaki sens jest wrzucania screena z innego wątku...?
Każdy ma prawo zalozyc nowy wątek i to pisanie jakby z pretensjami ze "dziewczyny zalozyly nowy wątek bo ciezko sie im wbic", nie rozumiem po co..?
Czasami na prawde ciezko jest wbic sie jak grono jest zgrane, czasami posty "nowych" gdzies przepadaja...
Juz troche watkow tego typu przerobilam, w niektórych wbilam sie od razu i mam tam zgrana grupe dziewczyn a w niektorych po kilku postach dawalam sobie spokój wlasnie ze wzgledu na to ze nie moglam sie wbic
przepraszam Cię moja droga ale nie jest to watek zamkniety.. kazdy moze tam zjarzec.. nie mialam nawet pojecia ze takie cos istnieje... i jak ktos zwrocil uwage ze zalozyl sie drugi watek az z niedowierzaniem poszlam sprawdzic. i nie ja pisalam z pretensjami... ja wyrazilam tylko swoje zaskoczenie ze cos takiego ma miejsce bo nawet nie widzialam by niektore tu kiedykolwiek pisaly.. w tym momencie swiadczy to zle o dziewczynach z tego wątku.. ktos nieslusznie w 1 poscie tego drugiego watku opisal nas jako te u ktorych nie da sie zadomowic bo ciezko sie wbic...

reklama
@Migdalove wyluzuj [emoji4] po prostu każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i tyle, nie zawsze musimy się z nim zgadzać, a tym bardziej nie ma sensu uciekać z forum bo ktoś chce ci wytłumaczyć, że żelazo bez wcześniejszych badań wcale nie jest takie dobre i tyle, mi nie jednokrotnie ktoś napisał że robię źle czy mówię źle i nie obrażam się, a tym bardziej nie uciekam z wątku bo ktoś ma inne zdanie niż Ja [emoji4] zostań bo atmosfera jest ok, a jedno nieporozumienie nie jest powodem do opuszczania forum [emoji4]

przepraszam Cię moja droga ale nie jest to watek zamkniety.. kazdy moze tam zjarzec.. nie mialam nawet pojecia ze takie cos istnieje... i jak ktos zwrocil uwage ze zalozyl sie drugi watek az z niedowierzaniem poszlam sprawdzic. i nie ja pisalam z pretensjami... ja wyrazilam tylko swoje zaskoczenie ze cos takiego ma miejsce bo nawet nie widzialam by niektore tu kiedykolwiek pisaly.. w tym momencie swiadczy to zle o dziewczynach z tego wątku.. ktos nieslusznie w 1 poscie tego drugiego watku opisal nas jako te u ktorych nie da sie zadomowic bo ciezko sie wbic...
No wybacz ale dziwi mnie twoje zaskoczenie tym ze nowe ktore tutaj nie zagladaly czy te ktore tutaj sie udzielają czyt. Ja, zalozyly nowy watek.. maja prawo założyć nowy watek, i tam pisac i stworzyc swoja grupe jesli inne im nie do konca pasuja lub sie nie moga odnaleźć bo reszta sie juz lepiej zna. To jest normalne, po to jest forum.
Czy masz na mysli ze skoro chce nalezec i pisac tez w innym watku to to o mnie zle swiadczy ? Przepraszam ale nie wiedzialam ze jak juz tutaj pisze to nie moge gdzie indziej bo to o mnie moze zle świadczyć.... [emoji57]
Po za tym skad wiesz ze w pierwszym poscie jest opisane ze to tu na tym watku ciezko sie wbic ? [emoji57] sa tez inne watki staraczkowe, ten nie jest jedyny wiec nie wiesz o którym watku i czy w ogole o któryś z tego forum chodzi...

No wybacz ale dziwi mnie twoje zaskoczenie tym ze nowe ktore tutaj nie zagladaly czy te ktore tutaj sie udzielają czyt. Ja, zalozyly nowy watek.. maja prawo założyć nowy watek, i tam pisac i stworzyc swoja grupe jesli inne im nie do konca pasuja lub sie nie moga odnaleźć bo reszta sie juz lepiej zna. To jest normalne, po to jest forum.
Czy masz na mysli ze skoro chce nalezec i pisac tez w innym watku to to o mnie zle swiadczy ? Przepraszam ale nie wiedzialam ze jak juz tutaj pisze to nie moge gdzie indziej bo to o mnie moze zle świadczyć.... [emoji57]
Po za tym skad wiesz ze w pierwszym poscie jest opisane ze to tu na tym watku ciezko sie wbic ? [emoji57] sa tez inne watki staraczkowe, ten nie jest jedyny wiec nie wiesz o którym watku i czy w ogole o któryś z tego forum chodzi...
tak sobie to tłumacz jeśli Ci tak wygodniej i lepiej.
szkoda mi słow w tej chwili...
jestem mocno zszokowana ale to wasz wybór.
ja moge poprostu udzielac sie na kwietniowkach nic tu po mnie.

tak sobie to tłumacz jeśli Ci tak wygodniej i lepiej.
szkoda mi słow w tej chwili...
jestem mocno zszokowana ale to wasz wybór.
ja moge poprostu udzielac sie na kwietniowkach nic tu po mnie.
Ja sie ani sobie nie musze tlumaczyc ani nikomu. Napisalam ci jak jest. Kazdy ma prawo udzielac sie gdzie chce. I nie wiem co w tym szokujacego [emoji848]
Wiesz co tak jak pisalam, to nie jest mój pierwszy watek tego typu, na każdym jest troche inne towarzystwo, jedne dziewczyny sa tylko na jednym watku inne udzielaja sie na kilku i nikogo to nie szokuje, pierwszy raz sie z czyms takim spotykam[emoji57]

Dziewczyny chyba na forum jest setki wątków i można się udzielać na kilku nie na 1. Ja jestem tylko zaskoczona, że jak napisałam o wątku staraczkowym dla nowych dziewczyn, to nagle nazwa tego tu została zmieniona na podobną do tamtego.

widze ze odbieracie to sobie tak jak chcecie. wasz wybór jak to interpretujecie.
ja nie mam nic do dodania. pozostawiam to waszej wyobraźni.

reklama
Dziewczyny chyba na forum jest setki wątków i można się udzielać na kilku nie na 1. Ja jestem tylko zaskoczona, że jak napisałam o wątku staraczkowym dla nowych dziewczyn, to nagle nazwa tego tu została zmieniona na podobną do tamtego.
No wlasnie ciekawe dlaczego zostalo to zmienione [emoji848] no to jest troche nie fajne [emoji57]

Do góry