reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Też jestem w szoku!

@Martoosia, jak u Ciebie? U mnie @ się rozkręciła na całego, więc czekam na jej koniec i starania [emoji4]

U mnie cisza, kochana. Jeszcze teoretycznie 2 dni do @. Wg Flo to i nawet mam mieć 01.09 [emoji23] ale wtedy by wyszło, że w sierpniu nie miałabym w ogole @! [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849] chciałabym po weekendzie zrobić test, ale wydaje mi się, że nie ma po co, bo nie czuję się na ciąże w ogóle. Temp. od trzech dni w dol.

reklama
No wlasnie ciekawe dlaczego zostalo to zmienione [emoji848] no to jest troche nie fajne [emoji57]
Całkiem fajne, wątek miał nazwę Starania 2018 vol. 2 czyli druga część poprzedniego wątka. Zmieniłam nazwę ponieważ inny wątek przypomniał mi, że zbliża się 2019 rok a przecież są też staraczki na 2019. To raczej nie jest nic złego? Postanowiłam całkiem odpuścić sobie forum, bo robi się kwas.

Mogę zaraz poprosić administratorkę o usunięcie tego wątku jeśli przeszkadza teraz nazwa, która nic więcej nie ma zmienionego na nowe tylko dodany rok, który się zbliża.

Maliina, ale przecież tak samo kwietniówki, jak i majówki 2019 zostały stworzone wcześniej, jeszcze podczas starań, żeby tam wzajemnie się wspierać i nawet kilka dziewczyn stąd przeszło tam, pisząc że lepiej im się rozmawia w nowym gronie niż takiej zgranej grupie jak tu. Nie ma w tym nic dziwnego czy obraźliwego dla osób tu piszących. A zmiana nazwy na bardzo podobną do tamtej dla mnie osobiście jest utrudnieniem, bo wątki się mylą, ale to tylko moje zdanie.

Nie Migdalove, ja po prostu przejdę tam, bo co napiszę to znów jest odbierane osobiście. Jesteście tu zgraną paczką, ja to szanuje i nie będę już się Wam wbijać. Wydaje mi się po prostu że tamta nazwa została specjalnie stworzona, by się odróżniać od tego wątku, dlatego mnie to zdziwiło.

reklama
Mam pomysł... Jeśli komuś się coś na tym wątku nie podoba jest taki przycisk :
upload_2018-8-24_18-52-27.png

Jeśli nie zażegna się tutaj ten kwas to po prostu poproszę o usunięciu mojego wątku.
Ja tylko tutaj jeszcze jestem bo jestem autorką wątku.

Albo niech wróci poprzednia atmosfera albo kończymy ten wątek.

Załączniki

• upload_2018-8-24_18-52-27.png
    upload_2018-8-24_18-52-27.png
    5,1 KB · Wyświetleń: 372
Do góry