reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie cisza, kochana. Jeszcze teoretycznie 2 dni do @. Wg Flo to i nawet mam mieć 01.09 [emoji23] ale wtedy by wyszło, że w sierpniu nie miałabym w ogole @! [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849] chciałabym po weekendzie zrobić test, ale wydaje mi się, że nie ma po co, bo nie czuję się na ciąże w ogóle. Temp. od trzech dni w dol.
A na @ się czujesz czy też nie?[emoji16]

reklama
Kto jest za tym by wątek przetrwał niech napisze np.
"Wracamy do miłej atmosfery, koniec kwasu." .
Jeśli będzie dużo osób to zostawiamy wątek.

Mam pomysł... Jeśli komuś się coś na tym wątku nie podoba jest taki przycisk :
Zobacz załącznik 891472
Jeśli nie zażegna się tutaj ten kwas to po prostu poproszę o usunięciu mojego wątku.
Ja tylko tutaj jeszcze jestem bo jestem autorką wątku.

Albo niech wróci poprzednia atmosfera albo kończymy ten wątek.

Jestem za powrotem poprzedniej atmosfery [emoji173]️ jesteśmy tu w jednym celu - każda z nas szuka wsparcia w tym trudnym czasie jakim jest dojście do ciąży. Miałyśmy się wzajemnie wspierać, pocieszać i doradzać sobie. po co te wszystkie kwasy? dziewczyny nie traćmy na to czasu i energii myślę, że żadna z nas teraz nie czuje się za dobrze z taką atmosferą i chciałaby w jakiś sposób zakończyć tę niemiłą sytuację.

no wlasnie dlatego ze tu sie nazywa starania 2018-2019 a tam staraczki 2018-2019 mozna sadzic ze ten nasz nie odpowiada bo w przeciwnym razie jaki sens tworzyc identyczne nazwy?
Starania i staraczki fakt ale tu nagle sie zmienila nazwa ze Starania 2018 vol.2 na Starania 2018-2019 czyli bardziej podobnie do staraczek 2018 [emoji57]
Poza tym jest mnostwo watkow staraczkowych na tym forum jak i na innych o podobnych nazwach więc skad możesz oceniać ze to wlasnie na tym watku ktos sie nie mogl wbic i dlatego założył nowy watek ?
Myslisz ze ktos zrobil to innym na zlosc czy co bo nie rozumiem tego myslenia ze cie az tak zszokowal nowy wątek..
Ale ja juz koncze ta dyskusje bo widac nie ma sensu.

A no to u mnie też się od tego zaczęło niestety [emoji849] ale masz długi ten cykl!

Daj spokój! Czuję, jakby trwał wieczność! Flo mi mówi, że @ powinna być 27.08, ale może nastąpić 5-dniowe opóznienie a to da @ na 01.09 [emoji849] prawie 40 dni. [emoji24] i jak tu zajść w ciąże jak to tak wygląda [emoji848]

Niestety nie rozumiem takich ludzi i jezeli rzeczywiscie klamie to mozna przewidziec co Ci powie... albo poroni albo komplikacje po porodzie i dziecko zmarlo.. ale jesli dopusci sie czegos takiego to nie mam slow... daj boze by w tej ciazy byla i rzeczywiscie urodzila.
Matko jak tak można? Jeśli rzeczywiście tak powie to nie życzę jej tego poznać ból po stracie dzieciątka tuż po urodzeniu albo urodzić martwe dzieciątko [emoji24] nawet nie mogę sobie wyobrazić jak kobieta może tak kłamać, ona faktycznie musi mieć rozum 13nastolatki [emoji47]

reklama
Do góry